Falling Skies (2011-)
Stranica 1 / 5. • Share •
Stranica 1 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5 
Falling Skies (2011-)
http://www.imdb.com/title/tt1462059/ | http://en.wikipedia.org/wiki/Falling_Skies | http://www.tnt.tv/series/fallingskies/
Falling Skies je serija koja će se baviti invazijom izvanzemaljaca na zemlji. Nakon što oni napadnu, neki će umrijeti, neki preživjeti, a potonjim će se serija baviti. Oni će se pokušati organizirati, te uzvratiti udarac i pokazati alienima da s ljudima nema šale. (serijala.com)

Falling Skies je serija koja će se baviti invazijom izvanzemaljaca na zemlji. Nakon što oni napadnu, neki će umrijeti, neki preživjeti, a potonjim će se serija baviti. Oni će se pokušati organizirati, te uzvratiti udarac i pokazati alienima da s ljudima nema šale. (serijala.com)

- Spoiler:
Zadnja promjena: AryMan; uto lis 11, 2011 9:20 am; ukupno mijenjano 1 put.

AryMan- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4746
Reputacija: 930
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

Re: Falling Skies (2011-)
Moglo bi se pogledat. Šta ti kažeš?

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Sigurno ću počet gledat, pa ću vidjet na što će ličiti.
ako bude kao "V", neće valjati...
ako bude kao "V", neće valjati...

Započeo/la tema:

ovo bi se moglo pogledati, ali za Arymana sam boldao jedan dio teksta da pročita 

Falling Skies, novi SF-a Stevena Spielberga kreće za tri mjeseca, a da vas zabave u međuvremenu, evo nekoliko (relativno friških) najava. Začudo, TNT se nije sramio prikazati dosta vanzemaljsko-invazijske akcije. Prema najavama, serija izgleda kao V, kad bi se Visitori više bavili samom invazijom, nego spletkarenjem, spolnim općenjem sa ljudima i potragom za ljudskom dušom. Mi se samo nadamo da će Falling Skies biti pametnije osmišljen i napisan, jer V-jeve epizode djeluju kao da su napisane na scenarističkim vikend-radionicama. U osnovnoj školi.

Iron Man- Diplomat foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 7874
Reputacija: 837
Započeo/la tema:

Započeo/la tema:

zato sam i napisao 

Započeo/la tema:

aha, mislio sam da si ti fan V-a pa mi nije bilo logično..

Započeo/la tema:

ni u ludilu... 

Započeo/la tema:

TNT naručio 2. sezonu Falling Skiesa
Ništa neočekivano – TNT je obnovio svoju najnoviju seriju, Falling Skies.
Druga sezona, koja će se emitirati iduće ljeto, sastojat će se od deset epizoda, kao i prva.
Skies je najgledanija nova serija ovog ljeta te je, nakon iznimno visoke gledanosti za premijernu epizodu, veliki dio gledatelja uspjela i zadržati.
“Falling Skies je serija koja se ističe svojim ambicioznim pričama, glumačkom postavom visokog kalibra, produkcijskim timom, ali i fenomenalnim uspjehom po pitanju internacionalne i kumulativne gledanosti. S Falling Skiesom privlačimo nove gledatelje i uzbuđeni smo oko toga kamo će nas ova fascinantna i uzbudljiva serija povesti”, izjavio je čelnik mreže Michael Wright.
U glavnim su ulogama Noah Wyle, Moon Bloodgood i Drew Roy. Producent serije je Steven Spielberg.
Na TNTu se paralelno s Falling Skies emitira i Hawthorne, Memphis Beat, Leverage i Franklin & Bash, dok nove sezone The Closera i Rizzoli & Islesa – dvije najgledanije serije s mreže – kreću s emitiranjem u ponedjeljak.

Započeo/la tema:

Skidam ovo prvu sezonu, valjda će biti dobro