Banned Ly
Stranica 4 / 4. • Share •
Stranica 4 / 4. •
1, 2, 3, 4
Re: Banned Ly
pa mislim da je čak ta izjava i bila baš takva - samo za madrace.
a čak i da nije, glupo je da jedan političar daje takve izjave u javnosti. no, to sada nije ni bitno ovdje.
eto, ti si se ispričao i shvatio da nije sa ly ovako se šaliti. nema potrebe da te se banira. bar što se mene tiče.
a čak i da nije, glupo je da jedan političar daje takve izjave u javnosti. no, to sada nije ni bitno ovdje.
eto, ti si se ispričao i shvatio da nije sa ly ovako se šaliti. nema potrebe da te se banira. bar što se mene tiče.

eva kant- Forumsko laprdalo

- Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova: 13322
Reputacija: 1022
Godina imam: 42
Započeo/la tema:

eva kant je napisao/la:pa mislim da je čak ta izjava i bila baš takva - samo za madrace.
eto, ti si se ispričao i shvatio da nije sa ly ovako se šaliti. nema potrebe da te se banira.![]()
slažem se da je glupo , inače kolko me pamćenje služi radilo se o Berlusconiju , sad baš ne znam dal je bilo SAMO ali ok .
znaš , i ja sam jako TVRDOGLAV i ne puštam baš lako , zainatim se

makaj- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 03.03.2011
Broj postova: 1089
Reputacija: 53
Godina imam: 37
Započeo/la tema:

makaj je napisao/la:eva kant je napisao/la:tanuki, ja sam odavno shvatila da ti sa pojmom seksizma nisi baš na ti..
kad jedan političar kaže za svoju kolegicu da je dobra za madrace, on time ne izražava otvoreno svoju želju za seksom sa njom, već je želi poniziti, omalovažavati i pokazati joj svoju nadmoć.
u ovom forumskom slučaju, makaj je vjerojatno već prije negdje škužio da ly ne podnosi takve stvari i namjerno ju je želio isprovocirati, to je očito, a ona je na to reagirala kako je reagirala.
ustvari možemo gledat i dvojako , u ovoj rečenici " dobra za madrace " ima dosta dvojakosti , može se vadit na tezu da je osim svoje pameti , inteligencije ... još i poželjna žena i da bi rado djelio postelju s njome , pa makar bila i bračna , da je napisao " dobra je SAMO za madrace " je ponižavanje , omaložavanje ....i tu nema argumenata da je drukčije mislio
ti si seronja i provokator-
nemaš
muda-šarmirao si neu-jer je vidjela ideju i dinamiku, ali si obični govnar-jest ly je mlada i neiiskusna ati si se našao frajer d je provociraš
n
totalno si nebulozan-pokušao si prodati nebuloznu priću o pećenju pasa umjesto janjaca- koja je totalna idiotarija i koju može popušiti puk sa iq-m manjim od broja cipela
koja je tu ekonomska računica?
ugostitelj će ponuditi psa pod janjetinu?
tko to može popušiti?
daj objasni mi tu logiku!
restoran koji suži janjetinu-
a janjetina se uzgaja i sad će napraviti profit, što će uhvatiti nekakvog pasa i na tom zaraditi!
netko od nas dvoje je lud!

tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova: 16503
Reputacija: 1097
Započeo/la tema:

tanuki je napisao/la:
ti si seronja
ali si obični govnar
Ja šumom, tanuki drumom. Jebi ga, ne smiješ se ovako izražavati. Ban na 3 dana zbog vrijeđanja!
Tema lock!

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Samo nešto
[quote=“makaj“]čekaj malo , možda bi to mojoj ŽENI bilo drago jer je GABOR samo takav , mislim da joj netko kaže da bi je OKINUL ne , ni ja je neću OKINUT i ona bi se veselila toj spoznaji samo TAKO [/quote]
Znači da takva žena ima problem sa samopouzdanjem, a u tom slučaj ti imaš psihički problem ako ti je to u redu. U tom slučaju ste oboje slučajevi za psihijatriju. Ako je gabor, a ima nekoga tko je voli (tj. tebe) i tko je takvu jebe onda nema što seksualne ponude sa strane doživljavati kao kompliment i biti sretna zbog toga. Onda ti ima da se zapitaš što ti žena radi sa strane kad niste zajedno, a možda ni ti nisi čist što se toga tiče.
[quote=“makaj“]zamislimo sad da kojim slučajem možemo čitat misli a , bog te maza cijeli svit bi se poubijao radi ŽENA ili MUŽEVA [/quote]
Ne bi se poklao ako jedna strana umukne i prestane.
[quote=“makaj“]ustvari možemo gledat i dvojako , u ovoj rečenici " dobra za madrace " ima dosta dvojakosti , može se vadit na tezu da je osim svoje pameti , inteligencije ... još i poželjna žena i da bi rado djelio postelju s njome , pa makar bila i bračna , da je napisao " dobra je SAMO za madrace " je ponižavanje , omaložavanje ....i tu nema argumenata da je drukčije mislio[/quote]
Pošto znamo da je izvorna rečenica išla „bog vas je stvorio za madraca,a ne za mudraca“ onda tu nema mjesta nikakvoj dvosmislenosti, ali da smo u normalnom svijetu bilo bi mjesta da se taj tip kazni.
Znači da takva žena ima problem sa samopouzdanjem, a u tom slučaj ti imaš psihički problem ako ti je to u redu. U tom slučaju ste oboje slučajevi za psihijatriju. Ako je gabor, a ima nekoga tko je voli (tj. tebe) i tko je takvu jebe onda nema što seksualne ponude sa strane doživljavati kao kompliment i biti sretna zbog toga. Onda ti ima da se zapitaš što ti žena radi sa strane kad niste zajedno, a možda ni ti nisi čist što se toga tiče.
[quote=“makaj“]zamislimo sad da kojim slučajem možemo čitat misli a , bog te maza cijeli svit bi se poubijao radi ŽENA ili MUŽEVA [/quote]
Ne bi se poklao ako jedna strana umukne i prestane.
[quote=“makaj“]ustvari možemo gledat i dvojako , u ovoj rečenici " dobra za madrace " ima dosta dvojakosti , može se vadit na tezu da je osim svoje pameti , inteligencije ... još i poželjna žena i da bi rado djelio postelju s njome , pa makar bila i bračna , da je napisao " dobra je SAMO za madrace " je ponižavanje , omaložavanje ....i tu nema argumenata da je drukčije mislio[/quote]
Pošto znamo da je izvorna rečenica išla „bog vas je stvorio za madraca,a ne za mudraca“ onda tu nema mjesta nikakvoj dvosmislenosti, ali da smo u normalnom svijetu bilo bi mjesta da se taj tip kazni.
pekmez- Gost
Stranica 4 / 4. •
1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.