Banned Ly
Stranica 1 / 4. • Share •
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4 
Banned Ly
Tek sad sam vidila da sam banirana i da je razlog vrijeđanje pa me zanima di sam to točno uviijedila i koga i zanima me je li i onaj koji je vrijeđao mene dobio ban.
Laj- Gost
Re: Banned Ly
Neu je napisao/la:Ly je napisao/la: Ti si živi primjerak smeća kakvog je u stanju izbaciti ženski trbuh za kojeg je u ovom slučaju bolje da te izbacio kao fetusa ili da je umjesto tebe izbacio govno.
Jel sam rekla da je dosta vrijeđanja bilo?
Ban na 5 dana. Već si nekoliko puta banirana upravo zbog ovakvog načina izražavanja. trebala si već naučit da ja takav način izražavanja kažnjavam direktnim banom. Podjebavaj ga, sprdaj ga, ali ga ne smiješ DIREKTNO vrijeđati. Ne smiješ ga uopće vrijeđati, kao ni on tebe. Ova tvoja rečenica je teška uvreda. TEŠKAAA. Kužiš osoba koja se ne može kontrolirati u komunikaciji s drugim ljudima pa mora vrijeđati nije baš cool. Nije ovo vrijeđanje tebe, ali i sama znaš da INTELIGENTNA OSOBA UBIJA ARGUMENTIRANIM VRIJEĐANJEM ALI NA KULTURAN NAČIN. Jbg, žao mi je, vidimo se za 5 dana.
ovo što je on tebi napisaoinače ne vređaj debile a sama si i k tome još i ružna
bi smatrala uvredom da je vidio tvoju sliku, budući da nije vidio tvoju sliku i da ne zna kako ti izgledaš, ne smatram uvredom nego smatram blesavim ispadom i privlačenjem tvoje pažnje. On ti to više neće napisat jer je loša fora.
a za ovo:ide žuti karton jer je neprimjerena izjava.makaj je napisao/la:. naravno , kapacitet tvoje glave je ipak premali
Nemojte da više vidim vrijeđanje, provociranje da, vrijeđanje ne. Pristojnost u komuniciranju je na prvom mjestu.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Pa dobro, zaslužila sam ban, ali i on je pošto me nazvao debilom i te uvrede koje je izrekao nisu jedine. Kad je kretenu ponestalo argumenta počeo je vrijeđati. Al dobro, nema sad veze. Ne isplati se zamarati s kretenima kao on.
Laj- Gost
Ly, ne nastavljaj s vrijeđanjem. AKO ga smatraš kretenom, nemoj raspravljat s njim ili ga stavi na ignore. AKO ga nastaviš vrijeđati znači da si ti kreten jer se ne znaš kontrolirati.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Započeo/la tema:

doista, ni ja ne razumijem, kako si buncanje jednog ma kaj možeš toliko uzeti k srcu. meni je humoristički izazov igrat se s budalaštinama tipa ma kaj. ne trebam ni tražiti argumente, njegove vlastite izjave su neiscrpni rezervoar kabaretističkih podloga.
svakako dolazak ma kaj-a ima i nekoliko pozitivnih aspekata: jedni vide, da nisam tako loš kako im se činilo, a ja vidim da oni nisu tako loši, kako se meni činilo.
koja sreća može biti veća?

svakako dolazak ma kaj-a ima i nekoliko pozitivnih aspekata: jedni vide, da nisam tako loš kako im se činilo, a ja vidim da oni nisu tako loši, kako se meni činilo.
koja sreća može biti veća?

minutus- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova: 1361
Reputacija: 245
Godina imam: 58
Započeo/la tema:

već osjećam
. simptome stockholm-sindroma
jegiba, nisam više sasvim zdrav
jegiba, nisam više sasvim zdrav

minutus- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova: 1361
Reputacija: 245
Godina imam: 58
Započeo/la tema:

Dobro, minutus, imaš svoje mušice i ne slažemo se u svemu, ali u globalu gledano nisi loš. Nije ni tanuki. Možda nije ni makaj samo kad ne bi tako burno reagirao na svaku sitnicu i kad ne bi nedostatak argumenata nadoknađivao vrijeđanjem. Tako se dogodilo da sam ispala gluoa i ružna, ista kao Pernar, da je Kerum za mene premija, itd., ali nije pobio tvrdnju da je opismenjavanje počelo s Grcima niti je rekao išta u prilog Crkvi kao instituciji koja je jedina opismenjvala cijeli narod. Ako jest, kako je onda u srednjem vijeku većina ljudi bila nepismena? Na to nije odgovorio. Ja sam mu odgovorila na to i onda sam počela ispadati glupa. Ne znam tko ga je pozvao, ali ako je taj koji ga je pozvao ovamo znao kakav je makaj i takvog ga je išao zvati onda ni taj nije ništa bolji od njega.
Laj- Gost
ban nije skinut, a istekao je
Zašto mi ban nije skinut,a navodno traje do 3.5.? Znači da je tog datuma, tj. u ovom trenutku, trebao biti skinut, a on je još na snazi. Hvala na objašnjenju.
Baned- Gost
Ako si dobio/la ban u 17.15 do onda vrijedi.

Hunnerkongen- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova: 1602
Reputacija: 219
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

Mass- Faca foruma

- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova: 12043
Reputacija: 1300
Započeo/la tema: