Zašto ljudi prihvaćaju/dodaju na Facebook osobe koje ne poznaju i s kojima nisu dobri?
Stranica 1 / 3. • Share •
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Zašto ljudi prihvaćaju/dodaju na Facebook osobe koje ne poznaju i s kojima nisu dobri?
Zašto ljudi prihvaćaju/dodaju na Facebook osobe koje ne poznaju i s kojima nisu dobri? U čemu je kvaka? Često čujem priče kak neko ima po par tisuća ljudi na fejsu, ne vjerujem da ih sve poznaje i da je sa svima dobar.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70739
Reputacija: 3699
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Re: Zašto ljudi prihvaćaju/dodaju na Facebook osobe koje ne poznaju i s kojima nisu dobri?
nemam običaj prihvatiti nepoznatu osobu za prijatelja niti tražiti prijateljstvo od nepoznate osobe, no imam par takvih prijatela/ica mžda manje nego koliko ima prstiju jedna ruka s kojima sam sklopio prijateljstvo jer imamo zajedničke prijatelje ili nešto drugo zajedničkog o čemu možemo raspravljat

Teo- Ufurani forumaš

- Registriran/a : 16.12.2010
Broj postova: 3344
Reputacija: 484
Godina imam: 34
Započeo/la tema:

Re: Zašto ljudi prihvaćaju/dodaju na Facebook osobe koje ne poznaju i s kojima nisu dobri?
meni je žao što ne postoje i neprijatelji na tom fb.
5@r- Nevina dušica

- Registriran/a : 05.03.2011
Broj postova: 13
Reputacija: 2
Godina imam: 33
Započeo/la tema:

5@r je napisao/la:meni je žao što ne postoje i neprijatelji na tom fb.
neprijatelje uvjek možeš sam stvoriti , a i bolje da ih nema(š)

Teo- Ufurani forumaš

- Registriran/a : 16.12.2010
Broj postova: 3344
Reputacija: 484
Godina imam: 34
Započeo/la tema:

Ne prihvaćam nepoznate

Mass- Faca foruma

- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova: 12018
Reputacija: 1298
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

nikada ne prihvaćam niti dodajem one koje ne znam. ali inače to ljudi rade da bi se mogli pohvaliti kako imaju puno prijatelja na facebook-u i kako su oni poznati. da moš si misliti kako jesu. to su inače ljudi koji nemaju život pa idu od čovjeka do čovjeka i skupljaju prijatelje ko pokemone. samo im nije jasno da prijatelji nisu pokemoni i da ih ne moraju skupiti sve. ali i dalje mi doista nisu jasni čemu to. kada vidim da ljudi imaju preko tisuću prijatelja, čemu to? a sigurno ih znaju samo oko trideset. mislim ono. zašto to rade? jel stvarno nemaju život ili šta već? tako da i kad vidim takvi ljudi da me dodaju odma kliknem ignore. a inače kog ne poznam nemam ga šta prihvatit. šta će mi neko kog ne poznam, još da se ispostavi da je neka budala. ne hvala

Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova: 19357
Reputacija: 788
Godina imam: 18
Započeo/la tema:

...ja nemam osoba koje ne poznajem....imam 350 ljudi i svi su to iz okolice, osnovne , srednje i faksa..niš više...

Hell- Domaćin foruma Hell
(Pozer, perverzjak, političar)
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova: 20882
Reputacija: 489
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

pa da bi bio fensi... mlad i nadobudan naravno 

Stevo Largo- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova: 4190
Reputacija: 364
Započeo/la tema:

joj stevo propalio si totalno 

Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova: 19357
Reputacija: 788
Započeo/la tema:

a jeli?? buš ti dobila svoje

Stevo Largo- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova: 4190
Reputacija: 364
Započeo/la tema:

Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Stranica 1 / 3.