Banned Zrine
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Banned Zrine
Necu ih imenovati, otvori oci. Ili pitaj svoje moderatore pa ces vidjeti koliko spamova ima.
zrine2- Gost
Reci tko pa da pogledam. Trnutno ne vidim ni jedan spam a modovi mi nisu ništa prijavljivali!

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Pa otvori oci malo pa ces vidjeti. Ili pitaj moderatore pa ces vidjeti.
Ja ti necu reci tko su oni...
Dobro, nema veze. Ja cu ban odsluzit. A ti ubuduce pazi tko spama...
Ja ti necu reci tko su oni...
Dobro, nema veze. Ja cu ban odsluzit. A ti ubuduce pazi tko spama...
zrine2- Gost
Baned Zrine
Nema problema. Dala si mi ban i zaslužio sam to naprotiv bolje da si mi ga produžila.
Al jedno me bode u oči, a to je spominjenje familije.
Znači u redu je ono što ti je napisao " Mater ti peder " Kaj to nije spominjanje familije ?
Mislim tamo je po forumu jeo govna kako nikome ne spominje familiju...
Al jedno me bode u oči, a to je spominjenje familije.
Znači u redu je ono što ti je napisao " Mater ti peder " Kaj to nije spominjanje familije ?
Mislim tamo je po forumu jeo govna kako nikome ne spominje familiju...
zrine- Gost
..sva u vezi damfiska se sređuje po planu 

Hell- Domaćin foruma Hell
(Pozer, perverzjak, političar)
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova: 20886
Reputacija: 489
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

Nije, ali ja sam njemu prva napisala "peder si ako to misliš" pa je na to uzvratio "mater ti je peder" a to je naravno nemoguće, pa se u takvim okolnostima nisam na taj post ni obazirala. Da je u nekim drugim okolnostima to rekao ili mi spomenuo familiju e onda bi već bilo sankcija.
Mislim da je glupo to što si ga sad izvrijeđao, nisi ništa postigao s tim, samo te sad neće biti 10 dana na forumu na kojemu te forumaši vole.
Mislim da je glupo to što si ga sad izvrijeđao, nisi ništa postigao s tim, samo te sad neće biti 10 dana na forumu na kojemu te forumaši vole.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Aha sve mi je jasno, u šali se smije spominjati familiju.
Inače i sama znaš da ja nikada ne spominjem familiju ako neko ne prvi spominje. A to znači da je on spomenio
Uglavnom baš me briga za ban, ionako nisam tu bio već koliko dugo. Bolje da si mi dala trajni ban...
I baš mi je drago da sam ga izvrijeđao, vesele me takve stvari. Jer taj psihićki bolesnik je zaslužio to...
Inače i sama znaš da ja nikada ne spominjem familiju ako neko ne prvi spominje. A to znači da je on spomenio
Uglavnom baš me briga za ban, ionako nisam tu bio već koliko dugo. Bolje da si mi dala trajni ban...
I baš mi je drago da sam ga izvrijeđao, vesele me takve stvari. Jer taj psihićki bolesnik je zaslužio to...
zrine- Gost
oooo zrineee vrati se brzooo....

Stevo Largo- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova: 4190
Reputacija: 364
Godina imam: 18
Započeo/la tema:

Stranica 2 / 2. •
1, 2
Stranica 2 / 2.