GLEE (2009– )
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Dramske serije, Biografske serije, Wester serije
Stranica 1 / 1. • Share •
GLEE (2009– )
Glee je američka humoristično-glazbena televizijska serija koju emitira televizijska mreža FOX.
Wikipedia
Imdb

Wikipedia
Imdb

AryMan- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4746
Reputacija: 930
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

Re: GLEE (2009– )
Smeće koje ni u ludilu ne bih pogledala, čak ni da mi netko plati. Dovoljno je pročitati naziv serije i bacit oko na ovu sliku gore ^^

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

također nikad nisam gledao ni neću, čujem da dolazi na hrt 2 ali i to da je "teen gejli šit" na koji se nažalost lako navuče (?)

Započeo/la tema:

Mislio (pokušao) pogledati prvu epizodu online, nakon jedno 10 minuta sam izašao jer je tolika glupost bila...

Iron Man- Diplomat foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 7874
Reputacija: 837
Započeo/la tema:

Ekipa serije 'Glee' će maturirati 2012.
Producent serije najavljuje da će svake sezone zbor činiti novi članovi.
Kada njihovi likovi završe gimnaziju u seriji "Glee", glumci koji igraju članove popularnog zbora u školi "McKinley" napustit će ovu seriju.
"Nema ništa gore od glumca koji igra srednjoškolca, a već je počeo ćelaviti" izjavio je producent serije Ryan Murphy.
Ove sezone u seriji su gostovale Britney Spears i Gwyneth Paltrow, a sada se očekuje da će se u seriji pojaviti poznata američka novinarka Katie Couric i to u epizodi u kojoj lik školske trenerice Sue Sylvester ide na Super Bowl - finale prvenstva u američkom nogometu.
U toj epizodi, gledatelje očekuje još jedno iznenađenje - glumci će izvesti svoju verziju hita Michaela Jacksona "Thriller".
Izvor: mtv.com.hr
Ari, budeš gledao tu epizodu?
Producent serije najavljuje da će svake sezone zbor činiti novi članovi.
Kada njihovi likovi završe gimnaziju u seriji "Glee", glumci koji igraju članove popularnog zbora u školi "McKinley" napustit će ovu seriju.
"Nema ništa gore od glumca koji igra srednjoškolca, a već je počeo ćelaviti" izjavio je producent serije Ryan Murphy.
Ove sezone u seriji su gostovale Britney Spears i Gwyneth Paltrow, a sada se očekuje da će se u seriji pojaviti poznata američka novinarka Katie Couric i to u epizodi u kojoj lik školske trenerice Sue Sylvester ide na Super Bowl - finale prvenstva u američkom nogometu.
U toj epizodi, gledatelje očekuje još jedno iznenađenje - glumci će izvesti svoju verziju hita Michaela Jacksona "Thriller".
Izvor: mtv.com.hr
Ari, budeš gledao tu epizodu?

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Započeo/la tema:

Manitou- Nevina dušica

- Registriran/a : 21.04.2009
Broj postova: 81
Reputacija: 26
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

:xmas2: :xmas2: :xmas2: :xmas2:
odvratna mi je ta serija. gledao sam s01e01
odvratna mi je ta serija. gledao sam s01e01

Započeo/la tema:

Također, glupost žestoka...

Iron Man- Diplomat foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 7874
Reputacija: 837
Započeo/la tema:

Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Dramske serije, Biografske serije, Wester serije
Stranica 1 / 1.