Scrubs (TV Series 2001–2010) - Stažist
Stranica 1 / 1. • Share •
Scrubs (TV Series 2001–2010) - Stažist
Nisam vidio da ima ove serije 
Stažist (eng. Scrubs) je američka humoristična televizijska serija, dobitnica nagrada Emmy i Peabody, koja je s prikazivanjem počela na NBC-u 2. listopada 2001. Osmislio ju je Bill Lawrence, a producirala tvrtka ABC Studios (prije poznata kao Touchstone Television).
Ova polusatna komedija fokusira se na bizarna iskustva novopečenog stažista Johna "J.D." Doriana, koji počinje novi život u bolnici krcatom nepredvidljivim osobljem i pacijenti - u bolnici u kojoj se susreću tragedija i humor.
U novom J.D-jevom svijetu pridružuje se i njegov prijatelj s koledža, Chris Turk, te J.D.-jeva prijateljica-stažistica Elliot Reid. Stažistima pomažu šef odjela doktor Bob Kelso; uobraženi doktor Perry Cox i brižljiva medicinska sestra Carla Espinosa. Bolnički domar također ne propušta priliku da gnjavi svoju metu koja mu se nađe na putu.
Radnja se odvija u neimenovanom gradu u državi Kaliforniji, u vremenu u kojem je serija snimana, počevši od 2001. Scenaristi često koriste kulturne reference na aktualne događaje u vremenu snimanja kao izvor humora.

Stažist (eng. Scrubs) je američka humoristična televizijska serija, dobitnica nagrada Emmy i Peabody, koja je s prikazivanjem počela na NBC-u 2. listopada 2001. Osmislio ju je Bill Lawrence, a producirala tvrtka ABC Studios (prije poznata kao Touchstone Television).
Ova polusatna komedija fokusira se na bizarna iskustva novopečenog stažista Johna "J.D." Doriana, koji počinje novi život u bolnici krcatom nepredvidljivim osobljem i pacijenti - u bolnici u kojoj se susreću tragedija i humor.
U novom J.D-jevom svijetu pridružuje se i njegov prijatelj s koledža, Chris Turk, te J.D.-jeva prijateljica-stažistica Elliot Reid. Stažistima pomažu šef odjela doktor Bob Kelso; uobraženi doktor Perry Cox i brižljiva medicinska sestra Carla Espinosa. Bolnički domar također ne propušta priliku da gnjavi svoju metu koja mu se nađe na putu.
Radnja se odvija u neimenovanom gradu u državi Kaliforniji, u vremenu u kojem je serija snimana, počevši od 2001. Scenaristi često koriste kulturne reference na aktualne događaje u vremenu snimanja kao izvor humora.

Zadnja promjena: Iron Man; sri kol 31, 2011 6:06 am; ukupno mijenjano 1 put.

Iron Man- Diplomat foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 7874
Reputacija: 837
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Re: Scrubs (TV Series 2001–2010) - Stažist
+ za topic, nisam gledala, izgleda kao i "naša mala klinika 

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Započeo/la tema:

Ma daj, nikad nisi gledala ovu seriju 

Započeo/la tema:

Jesam, ali ne detaljno, bio mi je upaljen TV, ali nisam piljila... Malo sam bacila pogled ali to ne mogu reći da je gledanje.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Započeo/la tema:

Dobra serija, spominjati onu kliniku u istoj rečenici je svetogrđe...
pa hitna služba je bolja
ova serija mi je malo čudna
pa hitna služba je bolja
ova serija mi je malo čudna

Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, kaciga)
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova: 23691
Reputacija: 1803
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

Odgledo sam sve sezone, jako dobra serija..

Mass- Faca foruma

- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova: 12043
Reputacija: 1300
Započeo/la tema:

Serija mi je predobra, šteta što je na TV-u više nema...

Započeo/la tema:

Stranica 1 / 1.