Parenthood (2010- )
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Dramske serije, Biografske serije, Wester serije
Stranica 1 / 1. • Share •
Parenthood (2010- )

Opis:
S NBC-ja nam stiže nova dramedija Parenthood. Televizijska je to obrada filma iz 1990. g. sa Steveom Martinom i Diane Wiest.
Serija prati zgode i nezgode velike i šarolike obitelji Braverman. Serija počinje povratkom Sarah Braverman (Lauren Graham), jedne od kćeri obitelji, u rodni grad gdje se nalazi ostatak njezine obitelji. Sukobit će se s tvrdoglavim ocem (Craig T. Nelson), ali i pronaći snagu u svojoj majci (Bonnie Bedelia). Iako svaki član obitelji ima svoj križ za nositi, možda će im baš Sarin povratak biti katalizator da zajedno pronađu način kako da moderna obitelj uspije. Producenti obećavaju smijeh i suze uz doživljaje obitelji Braverman.
U glavnim su ulogama: Craig T. Nelson, Bonnie Bedelia, Peter Krause, Monica Potter, Erika Christensen, Sam Jaeger, Dax Shepard, Mae Whitman, Sarah Ramos i Lauren Graham.
Izvršni producenti: Brian Grazer, Ron Howard, Jason Katims.
Žanr: komedija, drama
Trivia: Maura Tierney je glumila Sarah Braverman u pilotu serije, no morala je odustati od daljnjeg snimanja zbog liječenja od raka dojke. Serija je trebala početi u jesen 2009. g., no producenti su odlučili dati Mauri više vremena za oporavak, ali ipak, glumica je na kraju morala odustati od serije. Kao njezina zamjena spominjala se i Helen Hunt, no Huntova i NBC nisu uspjeli sklopiti dogovor, pa je uloga pripala Lauren Graham koja se ponovno vraća na male ekrane nakon Gilmoreica, i to opet u ulozi samohrane majke.
IMDb
TV.com
http://www.youtube.com/watch?v=5vCDj0tsEp0&feature=player_embedded#
http://www.youtube.com/watch?v=9KL3YGRClVY&feature=player_embedded

Hate- Diplomat foruma

- Registriran/a : 24.05.2010
Broj postova: 7389
Reputacija: 611
Godina imam: 24
Započeo/la tema:

Re: Parenthood (2010- )
Možda bi ovo moglo bit okej, ne znam hoću li gledat, možda i hoću.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Odustajem do daljnjeg od serije Haven....
^^ Parenthood u tijeku je već 2 sezona (izašlo 10 epizoda) -
pa ako mi se serija svidi to su 23 epizode u komadu
...
Ajme kako sam prerasla filmove....
Kad se popnete stepenicu gore - javite se

^^ Parenthood u tijeku je već 2 sezona (izašlo 10 epizoda) -
pa ako mi se serija svidi to su 23 epizode u komadu
...Ajme kako sam prerasla filmove....
Kad se popnete stepenicu gore - javite se

Hate- Diplomat foruma

Započeo/la tema:

Sad se bacaš na ovu seriju 
javi kakva je

javi kakva je

Iron Man- Diplomat foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 7874
Reputacija: 837
Započeo/la tema:

Aha..... kako volim kad mi se poklopi dobra serija -
da mi se sviđa tematika, a i glumci - i još ako naletim na cijelu sezonu ili više... Ajme koliko je to sati....
A ne film - do 3 sata užitka pa traži jovo nanovo
da mi se sviđa tematika, a i glumci - i još ako naletim na cijelu sezonu ili više... Ajme koliko je to sati....
A ne film - do 3 sata užitka pa traži jovo nanovo

Hate- Diplomat foruma

Započeo/la tema:

Planiram gledati, čitam da je jako dobra serija 

Zadnja promjena: AryMan; uto svi 15, 2012 1:44 am; ukupno mijenjano 1 put.

AryMan- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4746
Reputacija: 930
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

Počeo sam pratiti seriju ovih dana, sviđa mi se
Realni likovi, životni problemi i situacije... Nastavljam i preporučujem. Nešto tipa Brothers & Sisters, samo puuuno bolja.
update 12.05.
Serija je obnovljena za četvrtu sezonu!
Zakon su, morate gledat, znači nije sapunjičasta drama, epizode ne završavaju cliffhangerom (napetim završetkom)...
Realni likovi, životni problemi i situacije... Nastavljam i preporučujem. Nešto tipa Brothers & Sisters, samo puuuno bolja.update 12.05.
Serija je obnovljena za četvrtu sezonu!
Zakon su, morate gledat, znači nije sapunjičasta drama, epizode ne završavaju cliffhangerom (napetim završetkom)...

Započeo/la tema:

Koliko svaka sezona ima epizoda?

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Započeo/la tema:

1. ima 13 ep, druga 22 ep, treća 18 ep i neki dan je obnovljena za četvrtu sezonu od 15 ep.
ja sam sinoć pogledao prvu sezonu i jako mi se sviđa serija. lagano varira od "dramedije" do ozbiljne drame nabijene emocijama. glumačka postava je sjajna, likovi odlično okarakterizirani - među njima su samohrana majka, čangrizavi otac, mlađi sin s ozbiljnom bolešću i problematična kćerka tinejdžerica ... - i jako se lako s njima poistovjetiti.
na slici su svi likovi, iz svih 5 užih obitelji koja čini širu (svi su u rodu)
obiteljsko stablo:

gore su mama i tata, a sa strane i dolje njihova djeca (dakle braća i sestre) koja imaju svoju djecu.
Zeek i Camille su mama i tata, a djeca su im Adam, Julia, Sarah i Crosby.
Kristina je Adamova žena, a djeca su im Haddie i Max.
Joel je Julijin muž, a Sydney im je kći.
Sarah je samohrana majka, Amber i Drew su joj djeca.
Jasmine je Crosbyjeva djevojka i imaju sina Jabbara (ona mu tek na početku serije došla sa sinom, koji ima 5 godina).
ja sam sinoć pogledao prvu sezonu i jako mi se sviđa serija. lagano varira od "dramedije" do ozbiljne drame nabijene emocijama. glumačka postava je sjajna, likovi odlično okarakterizirani - među njima su samohrana majka, čangrizavi otac, mlađi sin s ozbiljnom bolešću i problematična kćerka tinejdžerica ... - i jako se lako s njima poistovjetiti.
na slici su svi likovi, iz svih 5 užih obitelji koja čini širu (svi su u rodu)
obiteljsko stablo:

gore su mama i tata, a sa strane i dolje njihova djeca (dakle braća i sestre) koja imaju svoju djecu.
Zeek i Camille su mama i tata, a djeca su im Adam, Julia, Sarah i Crosby.
Kristina je Adamova žena, a djeca su im Haddie i Max.
Joel je Julijin muž, a Sydney im je kći.
Sarah je samohrana majka, Amber i Drew su joj djeca.
Jasmine je Crosbyjeva djevojka i imaju sina Jabbara (ona mu tek na početku serije došla sa sinom, koji ima 5 godina).

Započeo/la tema:

Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Dramske serije, Biografske serije, Wester serije
Stranica 1 / 1.