Millennium (I) (TV Series 1996–1999)
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1. • Share •
Millennium (I) (TV Series 1996–1999)

- Milenijum je krimi-horor serija Kris Kartera (autor serije Dosije-X) iz 1996. godine. Serija ima tri sezone. Glavni junak je Frenk Blek (Lens Henriksen). Frenk je bivši agent-profajler FBI-a, koji se seli u Sijetl sa svojom porodicom i pridružuje konsultantskoj grupi Milenijum za koju se kasnije ispostavlja da je neka vrsta sekte koja je opsednuta proročanstvima o apokalipsi koja će zadesiti zemlju 2000. godine.
- U prvoj sezoni Frenk je jurio serijske ubice i serija je bila klasičan krimi triler, ali u drugoj sezoni Kris Karter ubacuje horor i paranormalne elemente, u trećoj se sve zahuktava. Da li će apokalipsa doći? Saznajte.
- Serija ima fenomenalnu glumaćku ekipu i pored Lens Henriksena glume jos i Terry O'Quinn(LOST) kao Piter, Stephen J. Lang kao Detektiv Gejblhaus.
IMDb
Wikipedia

Hate- Diplomat foruma

- Registriran/a : 24.05.2010
Broj postova: 7387
Reputacija: 611
Godina imam: 24
Započeo/la tema:

Re: Millennium (I) (TV Series 1996–1999)
Dobra slika, čini se nice, možda i pogledam jednoom kad uhvatim vremena.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.