Pepper Dennis (TV Series 2006)

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Pepper Dennis (TV Series 2006)

Postaj by Hate on ned stu 07, 2010 2:55 pm

Filmska zvijezda i supermodel Rebecca Romijn (X-men) glumi Pepper Dennis, prelijepu i ambicioznu reporterku čiji je profesionalni cilj postati urednicom i voditeljicom najgledanijih večernjih vijesti čikaške televizije. Riječ je o duhovitoj seriji o modernoj ženi koja odbija odustati od sna da ima sve. Premda je katkada sama sebi najveći neprijatelj, Pepper je odlučna zahtjevnu karijeru ukomponirati u želje za obitelji i prijateljstvom. Ona je zvijezda u usponu čikaške TV postaje WEIE i strastveno pristupa poslu: za svaku reportažu čupa i najnedostupnije činjenice, često bacajući oprez i zdrav razum u vjetar. Doslovno bacajući se na posao, Pepper često slijeće u lokve, na smetlišta i u tuđe krevete: posljednja katastrofa u njezinoj karijeri jest strastvena noć sa zgodnim novim novinarom Charliejem Babcockom (Ally McBeal). Idućeg dana, naime, Charlie se pojavi u redakciji, preuzima posao njezinih snova i sad joj je praktički šef...

Pratimo i Pepperin odnos s njezinom rastavljenom sestrom koja joj postaje cimerica te prijateljstvo sa šminkericom Kimmy (Lindsay Price, Beverly Hills 90210) i kamermanom Chickom (Rider Strong, Dječak upoznaje svijet), koji je potajno zaljubljen u nju.

Komedija, Drama

Redatelj: Gretchen J. Berg, Aaron Harberts
Glumci: Rebecca Romijn, Josh Hopkins, Brooke Burns, Lindsay Price, Rider Strong, Alexandra Barreto, Frederick Koehler, Pooch Hall

IMDb
Wikipedia

Hate
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 24.05.2010
Broj postova: 7389
Reputacija Reputacija: 611
Godina imam: 24
Započeo/la tema:
168 / 999168 / 999

[Vrh] Go down

Re: Pepper Dennis (TV Series 2006)

Postaj by Neu on uto stu 16, 2010 3:36 am

Gluparija, ne vjerujem da ću gledat jer sam naziv serije kao i ova slika u uvodnom postu je teški lejm.

Neu
CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:
999 / 999999 / 999

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]