Uwe Boll
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Glumice, glumci, voditelji i voditeljice, redatelji, producenti
Stranica 1 / 1. • Share •
Uwe Boll
22.06.1965, Wermelskirchen, Njemačka
Uwe Boll
Dr. Uwe Boll, ekspert za film i televiziju, uložio je puno godina truda i još više novaca da postane - najgori redatelj svih vremena.

Iako snima akcijske filmove, bavi se boksom i izgleda kao razbijač, redatelj Uwe Boll je u biti – intelektualac. Zloglasni filmaš ne samo da je pohađao više studija, nego je i doktorirao književnost, zbog čega se u raznim porukama i dopisima potpisuje kao dr. Uwe Boll. Svoju ljubav prema filmu pokazivao je već u mladim danima, kada je snimio brojne kratkiše, a zatim je na fakultetu u Münchenu i Beču pohađao i filmsku režiju, mada će zlobnici reći da se to baš i ne vidi. Njegova disertacija bavi se televizijskim serijama i teorijom žanra, tako da dr. Boll ima crno na bijelo dokaz da je ekspert za film i televiziju. A što je s praksom na filma? E, pa tu Boll ima specifične rezultate – iako dosta snima i radi, doživljava takve komercijalne i kritičarske neuspjehe da ga nazivaju 'najgorim redateljem svih vremena', 'majstorom grešaka', 'Antikristom' i 'pokorom za gledatelje'. Ukratko, kroči stazama Eda Wooda – iz poraza u poraz ide do konačne legende.
Filmovi:
Alone in the Dark
Anđeli ne spavaju ovdje
Kuća mrtvih
Bilo kako bilo, Boll još uvijek ima jednog asa u rukavu, snimi li vlastitu autobiografiju - može biti siguran da ima hit.
Uwe Boll
Dr. Uwe Boll, ekspert za film i televiziju, uložio je puno godina truda i još više novaca da postane - najgori redatelj svih vremena.
Iako snima akcijske filmove, bavi se boksom i izgleda kao razbijač, redatelj Uwe Boll je u biti – intelektualac. Zloglasni filmaš ne samo da je pohađao više studija, nego je i doktorirao književnost, zbog čega se u raznim porukama i dopisima potpisuje kao dr. Uwe Boll. Svoju ljubav prema filmu pokazivao je već u mladim danima, kada je snimio brojne kratkiše, a zatim je na fakultetu u Münchenu i Beču pohađao i filmsku režiju, mada će zlobnici reći da se to baš i ne vidi. Njegova disertacija bavi se televizijskim serijama i teorijom žanra, tako da dr. Boll ima crno na bijelo dokaz da je ekspert za film i televiziju. A što je s praksom na filma? E, pa tu Boll ima specifične rezultate – iako dosta snima i radi, doživljava takve komercijalne i kritičarske neuspjehe da ga nazivaju 'najgorim redateljem svih vremena', 'majstorom grešaka', 'Antikristom' i 'pokorom za gledatelje'. Ukratko, kroči stazama Eda Wooda – iz poraza u poraz ide do konačne legende.
Filmovi:
Alone in the Dark
Anđeli ne spavaju ovdje
Kuća mrtvih
Bilo kako bilo, Boll još uvijek ima jednog asa u rukavu, snimi li vlastitu autobiografiju - može biti siguran da ima hit.

Hate- Diplomat foruma

- Registriran/a : 24.05.2010
Broj postova: 7389
Reputacija: 611
Godina imam: 24
Započeo/la tema:

Re: Uwe Boll
Ništa gledala, kakvi su mu filmovi? hororci, jel? dobra tema, +, fino si prezentirala.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

hvala draga
Čovjek koji puno zna, ali malo daje - to je Uwe Boll.
Anđeli ne spavaju sami? Ako je dobro društvo - mooožda je i gledljiv.
Ako ga ikad skineš - nemoj očekivat nikaj - možda se i zabaviš.
Ja sam planirala ova dva druga pogledat sa dečkom. To je ipak Uwe Boll.
Poslije filma tko živ, a tko mrtav. 
Čovjek koji puno zna, ali malo daje - to je Uwe Boll.
Anđeli ne spavaju sami? Ako je dobro društvo - mooožda je i gledljiv.

Ako ga ikad skineš - nemoj očekivat nikaj - možda se i zabaviš.

Ja sam planirala ova dva druga pogledat sa dečkom. To je ipak Uwe Boll.
Poslije filma tko živ, a tko mrtav. 

Hate- Diplomat foruma

Započeo/la tema:

Gledao sam njegovu "Dungeon Siege Tale - In the name of the king"...
Pun kufer poznatih glumaca i poprilično loša režija, ali meni je film nekako bija zabavan...
Ne znam to baš pojasniti, dakako!
Pun kufer poznatih glumaca i poprilično loša režija, ali meni je film nekako bija zabavan...
Ne znam to baš pojasniti, dakako!

Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, kaciga)
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova: 23691
Reputacija: 1803
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

Kako si to lijepo upakirao... 

Hate- Diplomat foruma

Započeo/la tema:

Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Glumice, glumci, voditelji i voditeljice, redatelji, producenti
Stranica 1 / 1.