Clint Eastwood
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Glumice, glumci, voditelji i voditeljice, redatelji, producenti
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Clint Eastwood

Ovo je topic samo za Clint Eastwood-a kao redatlja. Sigurno već znate da u podforumu filmovi, točnije podforum glumci postoji isti ovakav topic ali samo za Clint Eastwood-a kao glumca.
Što mislite o Clint Eastwood-u kao redatelju? Jel ste zadovoljnji s njegovim filmovima?
Koji vam je omiljeni?
Evo popis filmčeka koje je on napravio:
- Nepomirljivi
- Savršeni svijet
- Mistična rijeka
- Djevojka od milijun dolara
- Zastave naših očeva
- Pisma s Iwo Jime

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Re: Clint Eastwood
God among men!
I ajde, nek' mu nisi izostavila puno filmova koje je režira, svega 20-ak si moguće zaboravila dopisati, po mojoj osobnoj procjeni
"Unforgiven" mi ostaje daleko najbolji, "Mystic river" je uvik tu blizu, da ne nabrajam dalje....
I ajde, nek' mu nisi izostavila puno filmova koje je režira, svega 20-ak si moguće zaboravila dopisati, po mojoj osobnoj procjeni
"Unforgiven" mi ostaje daleko najbolji, "Mystic river" je uvik tu blizu, da ne nabrajam dalje....

Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, kaciga)
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova: 23691
Reputacija: 1803
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

dopiši ostale koje je režirao. ja samo ove znam.

Započeo/la tema:

Hteo sam njega ali mi se vise svidja Mel.... Inace je Odlican kao i glumac...

bokaso1- Diplomat foruma

- Registriran/a : 08.04.2010
Broj postova: 7433
Reputacija: 592
Započeo/la tema:

Eastwood će režirati "A Star Is Born"
Glumac, ujedno i redatelj Clint Eastwood potpisao je ugovor o režiranju remakea filmskog klasika "A Star Is Born".
Original iz 1937. u kojem su glumili Janet Gaynor i Frederic March već je imao dva remakea - onaj sa Judy Garland iz 1954 i sa Barbrom Streisand iz 1976 koje su utjelovile umjetnicu u usponu koja se uda za zvijezdu čija se karijera polako gasi.
Russell Crowe potvrdio je prošle godine (2010) da je u pregovorima da preuzme glavnu mušku ulogu, dok je Beyonce, koja je prema nekim navodima odustala od projekta, još uvijek u igri, javlja Deadline.com
Filmski šefovi studija Warner Bros. sada su potvrdili će Clint Eastwood preuzeti kormilo nad četvrtim filmom.
Izvor: hbo.hr
Glumac, ujedno i redatelj Clint Eastwood potpisao je ugovor o režiranju remakea filmskog klasika "A Star Is Born".
Original iz 1937. u kojem su glumili Janet Gaynor i Frederic March već je imao dva remakea - onaj sa Judy Garland iz 1954 i sa Barbrom Streisand iz 1976 koje su utjelovile umjetnicu u usponu koja se uda za zvijezdu čija se karijera polako gasi.
Russell Crowe potvrdio je prošle godine (2010) da je u pregovorima da preuzme glavnu mušku ulogu, dok je Beyonce, koja je prema nekim navodima odustala od projekta, još uvijek u igri, javlja Deadline.com
Filmski šefovi studija Warner Bros. sada su potvrdili će Clint Eastwood preuzeti kormilo nad četvrtim filmom.
Izvor: hbo.hr

Započeo/la tema:

Super je redatelj koliko i glumac, od filmova koje je snimio kao redatelj sam gledao: Mistična rijeka, Djevojka od milijun dolara, Gran Torino. Sva tri filma su posebno dobri.

House- Manga foruma

- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 6747
Reputacija: 434
Započeo/la tema:

Glumčina,redatelj
ne mogu izdvojit svi su mi super
ne mogu izdvojit svi su mi super

scorpio57- Docent foruma

- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova: 10019
Reputacija: 505
Godina imam: 54
Započeo/la tema:

House je napisao/la:Super je redatelj koliko i glumac, od filmova koje je snimio kao redatelj sam gledao: Mistična rijeka, Djevojka od milijun dolara, Gran Torino. Sva tri filma su posebno dobri.
Malo je to.. Probaj sa onim malo starijim njegovim filmovima..

Mass- Faca foruma

- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova: 12043
Reputacija: 1300
Započeo/la tema:

I u špagetama je bio najbolji-to je bila nekada ludnica kupit kartu

scorpio57- Docent foruma

- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova: 10019
Reputacija: 505
Godina imam: 54
Započeo/la tema:

Mass je napisao/la:Malo je to.. Probaj sa onim malo starijim njegovim filmovima..
Gledam na imdb pa vidim da sam gledao Unforgiven i Hearthbreak Ridge, al pretpostavljam da je to i dalje malo... s njime kao redateljem.

House- Manga foruma

- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 6747
Reputacija: 434
Započeo/la tema:

Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Glumice, glumci, voditelji i voditeljice, redatelji, producenti
Stranica 1 / 2.