Jericho (TV Series 2006–2008)
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1. • Share •
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0805663/

Jericho je CBS-ova drama o malom gradiću savezne države Kansas čiji stanovnici pokušavaju preživjeti nuklearni holokaust. Na početku svjedoče nuklearnoj eksploziji u Dallasu (Koji je valjda dovoljno daleko?) da bi potom EMP, kao posljedica eksplozije, uništio energetski sustav i komunikacije sa vanjskim svijetom. Jericho je izoliran od ostatka svijeta i njegovi stanovnici pokušavaju doznati što se dogodilo.
ja sam pogledao seriju,meni je odlicna. Ima oko 30 epizoda,i nadam se da ce biti jednom nastavak
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0805663/

Jericho je CBS-ova drama o malom gradiću savezne države Kansas čiji stanovnici pokušavaju preživjeti nuklearni holokaust. Na početku svjedoče nuklearnoj eksploziji u Dallasu (Koji je valjda dovoljno daleko?) da bi potom EMP, kao posljedica eksplozije, uništio energetski sustav i komunikacije sa vanjskim svijetom. Jericho je izoliran od ostatka svijeta i njegovi stanovnici pokušavaju doznati što se dogodilo.
ja sam pogledao seriju,meni je odlicna. Ima oko 30 epizoda,i nadam se da ce biti jednom nastavak

Narco- Ufurani forumaš

- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova: 3043
Reputacija: 279
Godina imam: 19
Započeo/la tema:

Re: Jericho (TV Series 2006–2008)
Čini se interesanta, možda jednom pogledam. Kako bi ti ocjenio ovu seriju?

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

meni se svidjela. 8/10,ima par dosadnih epizoda

Narco- Ufurani forumaš

- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova: 3043
Reputacija: 279
Godina imam: 19
Započeo/la tema:

Da ti iskreno kažem, nikad čuo niti mi je zanimljiva

Iron Man- Diplomat foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 7862
Reputacija: 837
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.