Koliko (da li) današnja televizija utječe na društvo?
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Koliko (da li) današnja televizija utječe na društvo?
Ma house to je glupost pojedine budale..... Tebi se vise ne postavlja pitabnje odakle ti novac vec samo da ga imas...... Gde je tu moral....
Novac se postavlja kao glavna vodilja i cilj u zivotu samim time formiranje mladih svesti mladih je degenerisano.... A ti ne mozes primerom da ih razuveris....
Stalno te bombarduju sa raznim informacijama o ubistvima, ratovima, katastrofama, terorizmu i polako ces poceti da zivis u strahu sto prelazi u paranoju..... A samim tim se lako usmeravas u potrebnom cilju...
Nametanje misljenja (Gebelsovom teorijom 100 puta ponovljena laz je vrednija nego istina) se namecu ukusi u mod,i muzici,stilu zivota, vrednostima, i namerno suzava obrazovanje svodeci ga na potrebno....
Samim time se formira pogled na svet kod ljudi na duze staze.....
Novac se postavlja kao glavna vodilja i cilj u zivotu samim time formiranje mladih svesti mladih je degenerisano.... A ti ne mozes primerom da ih razuveris....
Stalno te bombarduju sa raznim informacijama o ubistvima, ratovima, katastrofama, terorizmu i polako ces poceti da zivis u strahu sto prelazi u paranoju..... A samim tim se lako usmeravas u potrebnom cilju...
Nametanje misljenja (Gebelsovom teorijom 100 puta ponovljena laz je vrednija nego istina) se namecu ukusi u mod,i muzici,stilu zivota, vrednostima, i namerno suzava obrazovanje svodeci ga na potrebno....
Samim time se formira pogled na svet kod ljudi na duze staze.....

bokaso1- Diplomat foruma

- Registriran/a : 08.04.2010
Broj postova: 7433
Reputacija: 592
Započeo/la tema:

A problem je i u ljudima koji su zaboravili čemu služi mozak.

Ly- Ufurani forumaš

- Registriran/a : 24.10.2009
Broj postova: 3666
Reputacija: 472
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

Tako ti se polako pravi nacin zivota ( bez mozga)..... Da mozak ne ukljucujes previse..... Pogledaj samo koliko svaka sledeca generacija ima sve manje znanja od predhodne.... Sa budalama je naj lakse upravljati..... To se radi na duge staze i pravi se masinerija bez mozga koja ima znanja koliko je potrebno.... Potrebno je samo usko strucno znanje koje ce pokazati u svome poslu za gazdu.....
Naj laksi put je preko dece jer su ona naj podloznija, a roditelje preopteretis trkom za novcem da nemaju vremena decu vaspitati.... (unistavas porodicu, razjedinjujes je....).
I da se nadju pojedinci koji su vaspitani na pravim vrednostima u zivotu postaju manjina koja se gubi u masi ostalih....
Naj laksi put je preko dece jer su ona naj podloznija, a roditelje preopteretis trkom za novcem da nemaju vremena decu vaspitati.... (unistavas porodicu, razjedinjujes je....).
I da se nadju pojedinci koji su vaspitani na pravim vrednostima u zivotu postaju manjina koja se gubi u masi ostalih....

bokaso1- Diplomat foruma

- Registriran/a : 08.04.2010
Broj postova: 7433
Reputacija: 592
Započeo/la tema:

Manipulira njim, na način da preko tv-a većinu stvari saznša, na način da ti tv nameće što ćeš nositi od odjeće, što ćeš kupovati za svoj stan/kuću, gdje ćeš ići itd.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Stranica 2 / 2. •
1, 2
Stranica 2 / 2.