Koliko (da li) današnja televizija utječe na društvo?
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Koliko (da li) današnja televizija utječe na društvo?
Koliko (da li) današnja televizija utječe na društvo? Šta mislite? Utječe li uopće? Ako da, koliko? U kojim mjerama? Na koji način? Kako utječe na vas?

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Re: Koliko (da li) današnja televizija utječe na društvo?
Uvelike utječe. Novinari često serviraju ono što je manje bitno da bi sakrili stvarno stanje. A mislim i da vrh politike ima veliki utjecaj dal će se nešto prikazati i na koji način. Često naši novinari od nebitnih stvari naprave boom. Primjer su kumice na dolcu.. Oni su svi dobili dovoljno vremena da vlasnik tržnice do xy datuma nabavi vitrine, nije nabavio i sad rade halabuku oko toga svega, a imali su dovoljno vremena da se pripreme na to kao i ostali gradovi (koji su se u većini pripremili na to). Jbt ako u jednom Vukovaru već nekoliko godina postoje vitrine za mliječne proizvode na tržnici zašto nebi i u Zg-u

Mass- Faca foruma

- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova: 12042
Reputacija: 1300
Započeo/la tema:

Utječe na one koji se prema njoj orijentiraju, tj. nemaju izgrađen vlastiti stav. Koliko utječe? To je individualno. Svatko ima neki limit na sranja koje vidi na TVu.
Ja ne gledam televiziju već 3 godine. Pogledam jedino serije koje si skinem sa neta i to na kompu.
Ja ne gledam televiziju već 3 godine. Pogledam jedino serije koje si skinem sa neta i to na kompu.
Gost- Gost
U ogromnoj meri narocito na mlade...... To je ispiranje mozga i kreiranje svesti..... Unistava se moral i udara na osnovu drusta- porodicu......

bokaso1- Diplomat foruma

- Registriran/a : 08.04.2010
Broj postova: 7433
Reputacija: 592
Započeo/la tema:

Televizija može naštetiti samo labilnim i neizgrađenim osobama i onima koji sve što čuju na njoj shvaćaju zdravo za gotovo. Televiziju se više ne može shvaćati onako kako ona servira informacije nego se pitati što je između redaka i jesu li sve te informacije točne. U protivnom si ovca. I to ne vrijedi samo za televiziju, to se odnosi na sve medije.
Može mi televizija servirati Polančeca i Sanaderovo svjedočenje koliko hoće, ali meni to ništa ne znači jer pravi krivci ionako nikad neće biti uhvaćeni.
Može mi televizija servirati Polančeca i Sanaderovo svjedočenje koliko hoće, ali meni to ništa ne znači jer pravi krivci ionako nikad neće biti uhvaćeni.

Ly- Ufurani forumaš

- Registriran/a : 24.10.2009
Broj postova: 3666
Reputacija: 472
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

danas malo tko gleda televiziju budimo relani

Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova: 19357
Reputacija: 788
Godina imam: 18
Započeo/la tema:

. Evo jedan primjer ( http://perezhilton.com/2010-09-23-teen_murdered_brother_to_be_like_dexter ) - ova budala je ubila brata svog samo zbog toga sta je tija bit ko Dexter.

Babo- Nevina dušica

- Registriran/a : 23.08.2010
Broj postova: 116
Reputacija: 13
Godina imam: 28
Započeo/la tema:

Ly. pitanje je samo nvremena kad ces svako od nas poceti da krivi misljenje..... Kad ga dugo bombardujes informacijama covek pocinje da krivi sliku jer nema prave informacije......

bokaso1- Diplomat foruma

Započeo/la tema:

Babo je napisao/la:. Evo jedan primjer ( http://perezhilton.com/2010-09-23-teen_murdered_brother_to_be_like_dexter ) - ova budala je ubila brata svog samo zbog toga sta je tija bit ko Dexter.
To je primer jedne budale i na zalos takvih primera ima mnogo.... Problem je mnogo ozbiljniji od te budale......
Moral se srozava i vrline se pretvaraju u mane...... Unista va se poridica kao osnovna karika svakog zdravog drustva..... Namecu se pogledi na vrednosti u zivotu..... Tu se puca na duze staze i perfidno se degenerizuje covecanstvo.....

bokaso1- Diplomat foruma

Započeo/la tema:

Moraš imat svoj stav, ak televizija upravlja tobom, njene informacije i vijesti, koje se u današnjem svijetu ne traže nego stvaraju, onda bi osoba skočila s balkona da joj tako kažu...

House- Manga foruma

- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 6747
Reputacija: 434
Započeo/la tema:

Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Stranica 1 / 2.