Doma TV
Stranica 5 / 5. • Share •
Stranica 5 / 5. •
1, 2, 3, 4, 5
Re: Doma TV
čisto SRANJE

makaj- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 03.03.2011
Broj postova: 1089
Reputacija: 53
Godina imam: 37
Započeo/la tema:

stvarno

Iron Man- Diplomat foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 7874
Reputacija: 837
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Nisam znala da piljiš u drek.makaj je napisao/la:čisto SRANJE![]()
![]()

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Započeo/la tema:

Neu je napisao/la:Nisam znala da piljiš u drek.makaj je napisao/la:čisto SRANJE![]()
![]()
a ti ne a , ne LAŽI

makaj- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 03.03.2011
Broj postova: 1089
Reputacija: 53
Godina imam: 37
Započeo/la tema:

Neu je dobrica 

Započeo/la tema:

Moj bič je namijenjen za grešnike. Dere kožu i ostavlja duboke rane.
OT. Ne gledam doma tv jer su na tom programu serije koje ja ne pratim.
OT. Ne gledam doma tv jer su na tom programu serije koje ja ne pratim.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Započeo/la tema:

Dobro je Ary, nije toliki off bio
nastavljamo s temom
nastavljamo s temomProljeće na ekrane DomeTv donosi novu seriju, a ako vam treba malo odmora od ozbiljnih događanja i željni ste avanture, imamo rješenje za Vas! Naime, od 8.3. na našem programu starta nova serija, „Robinson Crusoe“!
Mnoge knjige su doživjele svoje filmske uspješnice. Od Pasternakova „Dr. Zhivaga“ snimljen je sjajan film sa Omarom Sharifom, po Orwellovoj 1984. snimljen je „Brazil“, dok je „Iskupljenje u Shawshanku“ izvorno knjiga Stephena Kinga. S obzirom da možete vidjeti kako od knjige može nastati uspješna filmska ekranizacija, na program DomeTv donosimo vam seriju rađenu po legendarnom pustolovnom romanu Daniela Defoea, „Robinson Crusoe“.
Ova televizijska adaptacija, s obzirom da je u formi serijala, govori o Robinsonovom kompletnom životu. Vidjet ćemo sve, od njegova djetinjstva, odrastanja i formiranja u zrelog čovjeka, sve do na neki način prislinog odlaska u bijeli svijet, kako i sa svog imena skinuo ljagu i pomogao vlastitoj obitelji koju ostavlja na brigu vjernom prijatelju Blackthornu. No, spletom okolnosti, doživljava brodolom, te završava na nepoznatom otoku. Završava u rukama kanibala, no zahvaljujući inteligenciji i prijateljstvu s domorocem Petkom Crusoe se izvlači, te tu počinje prava borba za preživljavanje. S druge strane, prijateljstvo njega i Blackthorna očito i nije tako čvrsto, s obzirom da Blackthorn pokušava na sve načine uništiti Cruseovu obitelj. Dok Robinson pokušava svim silama napustiti otok i vratiti se obitelji, Blackthorn se iznenađuje da je uopće živ, te odlučuje krenuti u lov na njega kako bi do kraja uništio obitelj Crusoe. Kako će se to sve rasplesti, te hoće li Robinson naći put do svojih voljenih, vidjeti ćete početkom trećeg mjeseca, samo na ekranima DomaTV.
Glavnu ulogu, onu Robinsona Crusoea utjelovio je sjajni mladi glumac Philip Winchester, poznat uglavnom po ulogama u serijama kao što su „Na rubu“, „CSI: Miami“ i „Camelot“. Uspio je snimiti i nekoliko solidnih filmova, a budućnost je tek pred njim. Njegovog vjernog prijatelja Petka odigrao je Tongayi Chirisa, mladi glumac iz Zimbabvea, kojemu je ovo bila prva veća uloga. U ostalim ulogama pojavluju se poznati glumci, često nominirani za prestižne filmske nagrade, Sam Neill i Sean Bean.
„Robinson Crusoe“ je dosad posebno hvaljen za zvučne efekte, tako da je višestruki dobitnik nagrade Golden Reel Award.

Započeo/la tema:

Stranica 5 / 5. •
1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5 / 5.