Bear Grills - Ultimate Survival (Preživjeti divljinu)
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Emisije, reality, show, kvizovi, dokumentarne serije
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
“Preživjeti divljinu” je TV serija snimljena na lokacijama širom svijeta. U njoj autor Bear Grylls iz emisije u emisiju biva “ubačen” na neka od najnegostoljubivijih mjesta na Zemlji u kojima gledateljima pokazuje kako preživjeti.
Bear Grylls je engleski televizijski autor, pisac i avanturist. Rođen je 07. lipnja 1974. g. kao Edward Michael Grylls, ali je poznat po nadimku Bear (Medvjed). Rođen je u Bembridgeu na otoku Wight gdje je i odrastao. Živi na jednoj teglenici
Serija je survival, pa sam staviou reality
Ultimate Survival

Man vs Wilde

Worst Case Scenario

Sve su to dokumentarci kojima nas Bear Grills uči preživjeti, a sve su varijante super napravljene
“Preživjeti divljinu” je TV serija snimljena na lokacijama širom svijeta. U njoj autor Bear Grylls iz emisije u emisiju biva “ubačen” na neka od najnegostoljubivijih mjesta na Zemlji u kojima gledateljima pokazuje kako preživjeti.
Bear Grylls je engleski televizijski autor, pisac i avanturist. Rođen je 07. lipnja 1974. g. kao Edward Michael Grylls, ali je poznat po nadimku Bear (Medvjed). Rođen je u Bembridgeu na otoku Wight gdje je i odrastao. Živi na jednoj teglenici
Serija je survival, pa sam staviou reality
Ultimate Survival

Man vs Wilde

Worst Case Scenario

Sve su to dokumentarci kojima nas Bear Grills uči preživjeti, a sve su varijante super napravljene

House- Manga foruma

- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 6747
Reputacija: 434
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Re: Bear Grills - Ultimate Survival (Preživjeti divljinu)
Sve su to dokumentarci gdje vas Bear uči kako što prije stradati u ionako lošoj situaciji.

Dawor- Upravo mi ošla nevinost

- Registriran/a : 27.01.2009
Broj postova: 440
Reputacija: 99
Godina imam: 30
Započeo/la tema:

stradat ćeš jedino ak počneš paničarit, a čovjek objasni šta se treba radit da bi preživio u divljini

House- Manga foruma

Započeo/la tema:

To što on objašnjava bolje zaboravi, to je samo šou. A za prave savjete iz preživljavanja i bushcrafta si gledaj Ray Mearsa i Les Strouda.

Započeo/la tema:

Pa gle, ja se nadam da se nikad neću naći u takvoj situaciji u kojoj on bude, al kad se nađeš negdje "zaboravljen" kao neki turisti, a imaš hrane . . . ono za jedno popodne, moraš se snači, sad i da on tamo na tom putu i jede sendviće zapravo kako bi preživio svejedno jede sirove životinjice, pauke, gliste, i ostalo . . . a to je ono očajna situacija zahtjeva očajne poteze, snađi se i preživi, a i bacio sam pogled na Ray Mearsa, nije ni on tolko drukčiji po tome što radi od Bear-a, ili suprotno, ovisi tko je prvi krenio snimat taj "survivor"

House- Manga foruma

Započeo/la tema:

House je napisao/la:svejedno jede sirove životinjice, pauke, gliste, i ostalo . . . a to je ono očajna situacija zahtjeva očajne poteze, snađi se i preživi,
E vidiš to ti je šou, to nema veze sa preživljavanjem, to privlači neuku publiku kao što si ti. Žderanje svega i svađega od čega možeš dobit parazite, proljev ili jednostavno povratiti nespada u preživljavanje. Skakanje sa stijene u vodu za koju neznaš koliko je duboka i što je u njoj je šou. U preživljavanju se svodi na to da trošiš što manje kalorija i jaaako se paziš jer iskrenut zglob te može koštati života. Pijenje vlastite pišake nije preporučljivo jer to je tekučina koja je nastala filtriranjem štetnosti iz krvi, a pogotovo pijenje vode koju je dobio cijeđenjem slonovskog govna.
Jedenje sirovog mesa i pijenje vlastite pišake te ne čini stručnjakom za preživljavanje.
House je napisao/la: a i bacio sam pogled na Ray Mearsa, nije ni on tolko drukčiji po tome što radi od Bear-a, ili suprotno, ovisi tko je prvi krenio snimat taj "survivor"
Nisi dobro bacio pogled, jer to što uči Ray je 100 puta drugačije. I Ray je bio prvi i to godinama prije Beara, razlika je u tome što Ray pokušava nešto i naučiti ljude dok Bear pokušava stvoriti gledanost.

Započeo/la tema:

Dawor je napisao/la:
E vidiš to ti je šou, to nema veze sa preživljavanjem, to privlači neuku publiku kao što si ti.
To što volim pogledat kako se on snalazi u divljini neznači da je to jedino što gledam, to preživljavanje gledam zato što mi je zanimljivivo, a ne zato što mislim da je TO ono što moram znati da bi preživio. A ovo što si reko za štititi zglobove, to je istina, Bear je profesionalac, nije da ga sad nešt hvalim, moš i sam na wikipediji vidit, on vidi u divljini ono što drugi nevide.
I sad nekažem da onaj kojeg si ti spomenuo, Ray da nezna, vjerujem da zna, al eto ovaj mi je na telki i odgledam ga, da ulovim odgledat Ray-a odgledo bi i njega.
Dawor je napisao/la:Pijenje vlastite pišake nije preporučljivo jer to je tekučina koja je nastala filtriranjem štetnosti iz krvi, a pogotovo pijenje vode koju je dobio cijeđenjem slonovskog govna.
Jedenje sirovog mesa i pijenje vlastite pišake te ne čini stručnjakom za preživljavanje.
Znam da nije preporučljivo, nije zdravo, ipak je to višak iz ljudskog i životinjskog tijela koji je odbačen. Ali da preživiš, s naglaskom da nemaš neku poštenu hranu, moraš se snač, njemu vjerovatno ni netreba tolko toga, da pije, izdržo bi on možda čak cijeli dan, ali "obični" čovjek nebi, zato on pokazuje. Nekažem ja da je to istina, i da to tako mora bit, zadnja stvar na svjetu mi je da pijem urin, a kamoli tekučinu koja je probavila neka životinja, ali kad si žedan, a nemaš za pit, a moraš, onda moraš nač alternativni način.

House- Manga foruma

Započeo/la tema:

U redu, samo neželim da ljudi misle da on radi nešto pametno. Jer jednog dana bi nekoga njegovi savjeti mogli koštati života.
Pravilo trice ti je za preživljavanje. Tri sata izložen elementima prirode, extremna vručina ili hladnoča bez zaklona. Tri dana bez vode i tri tjedna bez hrane. Prioriteti su zaklon pa voda pa tek onda hrana.
Pravilo trice ti je za preživljavanje. Tri sata izložen elementima prirode, extremna vručina ili hladnoča bez zaklona. Tri dana bez vode i tri tjedna bez hrane. Prioriteti su zaklon pa voda pa tek onda hrana.

Započeo/la tema:

najbolje mi je kod ovog lika bilo kad u jednoj epizodi objašnjava ljudima kako se preko drveta popesti na neku stijenu ....
sve klizavo i morko , puno mahovine ...
ej zagarantirana smrt sa te visine ..
onak ok za pogledati ali neke stvari su bedaste ....
trebalo bi lika stavit u kavez sa nekoliko divljih međeda , da nam objasni , pokaže kako preživjeti ......
sve klizavo i morko , puno mahovine ...
ej zagarantirana smrt sa te visine ..
onak ok za pogledati ali neke stvari su bedaste ....
trebalo bi lika stavit u kavez sa nekoliko divljih međeda , da nam objasni , pokaže kako preživjeti ......

marko- Docent foruma

- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova: 10761
Reputacija: 485
Započeo/la tema:

Mora da bi se onda omotao bodljikavom žicom. 

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Započeo/la tema:

Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Emisije, reality, show, kvizovi, dokumentarne serije
Stranica 1 / 2.