Filmovi Joea Dantea
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Glumice, glumci, voditelji i voditeljice, redatelji, producenti
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Filmovi Joea Dantea
Kad smo vec spomenuli Gremline,evo nekoliko meni najdrazih njegovih filmova.
Odlican mi je zbog svojih djecjih poigravanja,ima prepoznatljivo "mekane" lutke i crtic fore.
Topla preporuka.
od starijih prema novima
Piranha (1978) -Pirana
The Howling (1981) - Zavijanje
Twilight Zone: The Movie (1983) (segment 3) - Zona sumraka 3 prica o djecaku koji je terorizirao obitelj, sve sto zamisli iz crtica to se pojavi u stvarno svijetu.
Gremlins (1984) - Gremlini
Innerspace (1987) Unutarnji svemir
The 'burbs (1989) Susjedi iz Pakla
Gremlins 2: The New Batch (1990) Gremilini 2
dva covera za prisjecanje:)

Uploaded with ImageShack.us

i kad sam ga se vec sjetila skidam jos nekoliko njegovih filmova pa javim kakvi su
Odlican mi je zbog svojih djecjih poigravanja,ima prepoznatljivo "mekane" lutke i crtic fore.
Topla preporuka.
od starijih prema novima
Piranha (1978) -Pirana
The Howling (1981) - Zavijanje
Twilight Zone: The Movie (1983) (segment 3) - Zona sumraka 3 prica o djecaku koji je terorizirao obitelj, sve sto zamisli iz crtica to se pojavi u stvarno svijetu.
Gremlins (1984) - Gremlini
Innerspace (1987) Unutarnji svemir
The 'burbs (1989) Susjedi iz Pakla
Gremlins 2: The New Batch (1990) Gremilini 2
dva covera za prisjecanje:)

i kad sam ga se vec sjetila skidam jos nekoliko njegovih filmova pa javim kakvi su

harley_quinn- Upravo mi ošla nevinost

- Registriran/a : 28.07.2010
Broj postova: 448
Reputacija: 108
Godina imam: 29
Započeo/la tema:

Re: Filmovi Joea Dantea
+ za topic, jedino sam gremline gledala, ostale nisam. jesu dobri? ovaj zadnji plakat mi se sviđa. kakav je film?

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Pogledaj neces se razocarat,sve ovo sto je nabrojano je meni predobro, sve ti je onako puno boja ko u gremlinima.
Ova dva su ti odlicna sto sma im cover stavila.
Unutrasnji svemir je genijalan,martina shorta planiraju smanjiti zajedno s kapsulom/letjelicom i ubrizgati u zeca zbog nekih pokusa,al sve se izjalovi pa on zavrsi negdi drugdje da ti sad ne otkrivam!
http://www.youtube.com/watch?v=HLAbTbGQcr8
A ovaj zadnji Burbs (susjedi iz pakla) mi je bio jedan od drazih filmova u djetinjstvu. TOm Hanks doseli u cudno susjedstvo. Tu postoji kuca kao iz horrora i cudne se stvari pocmu desavat. TOm i nekoliko susjeda se udruze da krenu istrazivat jer sumnjaju da im ti monstruozni susjedi ubijaju ljude i izvode pokuse na njima. HOrroricna komedija,preporuka!
http://www.youtube.com/watch?v=aF_qxOa9Fzc
super mi je kako Dante koritis uvijek iste svoje sporedne glumce koji su stvarno kao da su ispali iz nekog Lonney tunes crtica
Ova dva su ti odlicna sto sma im cover stavila.
Unutrasnji svemir je genijalan,martina shorta planiraju smanjiti zajedno s kapsulom/letjelicom i ubrizgati u zeca zbog nekih pokusa,al sve se izjalovi pa on zavrsi negdi drugdje da ti sad ne otkrivam!
http://www.youtube.com/watch?v=HLAbTbGQcr8
A ovaj zadnji Burbs (susjedi iz pakla) mi je bio jedan od drazih filmova u djetinjstvu. TOm Hanks doseli u cudno susjedstvo. Tu postoji kuca kao iz horrora i cudne se stvari pocmu desavat. TOm i nekoliko susjeda se udruze da krenu istrazivat jer sumnjaju da im ti monstruozni susjedi ubijaju ljude i izvode pokuse na njima. HOrroricna komedija,preporuka!
http://www.youtube.com/watch?v=aF_qxOa9Fzc
super mi je kako Dante koritis uvijek iste svoje sporedne glumce koji su stvarno kao da su ispali iz nekog Lonney tunes crtica

Započeo/la tema:

tenkju na preporukama, pogledat ću kad se vratim s mora. i javit dojmove naravnoo. plusić za recenziju.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Sad sam ponovo odgledala Piranhu i dobro se nasmijala jer su efekti totalno oldskul. Zabavno do boli kako samo Dante zna! Gluma je predobra svi su smireni kad se nesto najgroznije desava i gledaju one u vodi kad ih ribe prozdiru

@neukrotiva - lijepo se provedi na moru. Moje mor eje vec pocelo,izlezavam se, citam i gledam u filmove,nikako se uhvatit crtanja

@neukrotiva - lijepo se provedi na moru. Moje mor eje vec pocelo,izlezavam se, citam i gledam u filmove,nikako se uhvatit crtanja

Započeo/la tema:

Pogledala sam u ova dva tri dana jos tri njegova filma
Trapped Ashes
http://www.imdb.com/title/tt0478303/
kako bi to bio zanimljiv film da su se odlucili dal ce biti horror ili potpuni trash,ovako su napravili nesto na pola i unistili sve. U filmu ima nekoliko kratkih pricica koje obecavajuce zaposmu i onda se vec na polovici uniste. U rangu nove Zone sumraka :/
3/10 mozda je i prevelika ocjena
Looney Tunes: Back in Action (2003)
Sva vojska fantasticnih glumaca,a film nikakav. Ne znam dal bi ga i najmladja djeca popusila. Steta! Jedva sam izdrzala do kraja. Izgleda da su za Dantea 80-te bile godine uspjeha!
2/10
Explorers (1985)
Simpaticno pocme,nesto u stilu gooniesa,a onda se zakomplicira,tj. malo lagano pada zainteresiranost i ode sve kvragu. Sve u svemu simpatican film za djecu,da sam ga gledala kao djete sigurno bi bila odusevljena kao sto sam bila odusevljena filmom Flight of the Navigator (1986)
Trapped Ashes
http://www.imdb.com/title/tt0478303/
kako bi to bio zanimljiv film da su se odlucili dal ce biti horror ili potpuni trash,ovako su napravili nesto na pola i unistili sve. U filmu ima nekoliko kratkih pricica koje obecavajuce zaposmu i onda se vec na polovici uniste. U rangu nove Zone sumraka :/
3/10 mozda je i prevelika ocjena
Looney Tunes: Back in Action (2003)
Sva vojska fantasticnih glumaca,a film nikakav. Ne znam dal bi ga i najmladja djeca popusila. Steta! Jedva sam izdrzala do kraja. Izgleda da su za Dantea 80-te bile godine uspjeha!
2/10
Explorers (1985)
Simpaticno pocme,nesto u stilu gooniesa,a onda se zakomplicira,tj. malo lagano pada zainteresiranost i ode sve kvragu. Sve u svemu simpatican film za djecu,da sam ga gledala kao djete sigurno bi bila odusevljena kao sto sam bila odusevljena filmom Flight of the Navigator (1986)

Započeo/la tema:

Uh, lepi filmovi..... Sve sam ih pogledao..... Pocev od Pirane pa na dalje....... Kad pomislim na njih bude lepa secanja....... Zavijanje je bilo na TV1000 pre par nedelja.....

bokaso1- Diplomat foruma

- Registriran/a : 08.04.2010
Broj postova: 7433
Reputacija: 592
Započeo/la tema:

drago mi je da ima fanova. Zavijanje sam uspjela naci u originalu za nekih 1.5 Eura i to se prodavalo u obicnom ducanu s hranom 
bokaso1 - rep+

bokaso1 - rep+

Započeo/la tema:

Ja sam naleteo na jedan sajt gde sam nasao sve horrore za koje sam ikada cuo da se skinu u rapidseru....... (Sjebe mi se kompjuter i izgubim sajt......).....
Verujem da bi se nauzivala , kao i ja...... Bilo je rariteta iz 30 ih godina proslog veka......
Cak sam nasao "Staf, Parazit, Praznoverje, Cad, Kometa, Pirane svi delovi i verzije, ajkule raznih boja i vrsta, ...... Ne mogu se svega ni setiti
Verujem da bi se nauzivala , kao i ja...... Bilo je rariteta iz 30 ih godina proslog veka......
Cak sam nasao "Staf, Parazit, Praznoverje, Cad, Kometa, Pirane svi delovi i verzije, ajkule raznih boja i vrsta, ...... Ne mogu se svega ni setiti

bokaso1- Diplomat foruma

- Registriran/a : 08.04.2010
Broj postova: 7433
Reputacija: 592
Započeo/la tema:

ajoj ,mrzim kad mi se tako izgube podaci.
Al i tako ne bi mogla skidat jer nemam RS sifru.
Al i tako ne bi mogla skidat jer nemam RS sifru.

Započeo/la tema:

Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Glumice, glumci, voditelji i voditeljice, redatelji, producenti
Stranica 1 / 2.