Naked.TV
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Emisije, reality, show, kvizovi, dokumentarne serije
Stranica 1 / 1. • Share •
Naked.TV

ugl emisija se bazira na tome da promoviraju mlade, talentirane ljude u cijeloj BiH.
imaju različite rubrike.....meni omiljena je gdje Naked TV prikazuje najuzbudljivija dešavanja u bh. gradovima. npr neki momak ili cura predstavljaju svoj grad i kakav je tu noćni život...pa zalaze u diskoteke i slično....
imaju ludih ideja.......u jednoj rubrici voditelj i voditeljica se natječu......najsmješnije mi je bilo kada su se natjecali koliko u diskoteci ljudi nosi bijele, koliko crne gaćice.....onda su ljudi morali pokazivat gaćice onako bar malkicu s boka......
ugl pobjedila je voditeljica mislim

Angie- Ufurani forumaš

- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova: 3139
Reputacija: 262
Godina imam: 20
Započeo/la tema:

Re: Naked.TV
hehehe
znam, znam hahaha
znam, znam hahaha 
Angie- Ufurani forumaš

Započeo/la tema:

prezakon. ja bih voljela da to mogu gledati. =)

Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova: 19357
Reputacija: 788
Godina imam: 18
Započeo/la tema:

da...baš je emisija o svemu zanimljivom i zabavnom......sve lipi momci i cure, zezancija, izlasci...
al čini mi se da su ukinuli tu emisiju......možda će opet biti na jesen nova sezona...nadam se
al čini mi se da su ukinuli tu emisiju......možda će opet biti na jesen nova sezona...nadam se

Angie- Ufurani forumaš

Započeo/la tema:

zlocesti-ivek je napisao/la:Pazi koja domena Naked.TV
to i ja gledam, domena nema veze s emisijom. 

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Emisije, reality, show, kvizovi, dokumentarne serije
Stranica 1 / 1.