The Borgias (2011)
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Dramske serije, Biografske serije, Wester serije
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
The Borgias (2011)
Jeremy Irons kao glava razvratne obitelji Borgia
U novoj seriji glumac će utjeloviti zloglasnog kardinala Rodriga Borgiu, glavu još zloglasnije obitelji Borgia
Nakon uspješne tri sezone hvaljene američke serije "Tudori", produkcijska kuća Showtime prestaje sa snimanjem iste, no u planu već ima neke druge projekte. Tako je za 2010. godinu naručila snimanje deset epizoda nadolazeće serije "The Borgias" koja će pratiti neke događaje u kontroverznoj talijanskoj obitelji Borgiji.
Ova moderna verzija istoimene BBC-jeve serije iz 1981. godine govorit će o talijanskoj plemićkoj obitelji koja je vrh svoje popularnosti doživjela u renesansi. Pamti je se kao utjecajnu obitelj prepunu lopova, ubojica, silovatelja i ostalih kriminalaca, a iznjedrila je i jednog papu, Alexandera VI koji je izabran 1492. godine da bi misteriozno preminuo 1503. godine nakon što je slučajno, sa svojim sinom Cesareom, popio vlastitu bocu otrovanog vina. Borgije su danas sinonim svega najgoreg što je predstavljala renesansa Italija.
Glumac Jeremy Irons će u seriji glumiti kardinala Rodriga Borgiu koji je u to vrijeme bio na samom čelu te obitelji, redateljska palica pala je u ruke Neilu Jordanu koji je 1992. godine dobio Oscara za "Plačljivu igru", dok će producent biti Michael Hirst koji se iskazao radom na seriji "Tudori". Serija će se snimati ove, a premijeru će doživjeti sljedeće godine.
izvor:mojtv.hr

Koji su vaši prvi utisci na seriju The Borgias? Što očekujete?
U novoj seriji glumac će utjeloviti zloglasnog kardinala Rodriga Borgiu, glavu još zloglasnije obitelji Borgia
Nakon uspješne tri sezone hvaljene američke serije "Tudori", produkcijska kuća Showtime prestaje sa snimanjem iste, no u planu već ima neke druge projekte. Tako je za 2010. godinu naručila snimanje deset epizoda nadolazeće serije "The Borgias" koja će pratiti neke događaje u kontroverznoj talijanskoj obitelji Borgiji.
Ova moderna verzija istoimene BBC-jeve serije iz 1981. godine govorit će o talijanskoj plemićkoj obitelji koja je vrh svoje popularnosti doživjela u renesansi. Pamti je se kao utjecajnu obitelj prepunu lopova, ubojica, silovatelja i ostalih kriminalaca, a iznjedrila je i jednog papu, Alexandera VI koji je izabran 1492. godine da bi misteriozno preminuo 1503. godine nakon što je slučajno, sa svojim sinom Cesareom, popio vlastitu bocu otrovanog vina. Borgije su danas sinonim svega najgoreg što je predstavljala renesansa Italija.
Glumac Jeremy Irons će u seriji glumiti kardinala Rodriga Borgiu koji je u to vrijeme bio na samom čelu te obitelji, redateljska palica pala je u ruke Neilu Jordanu koji je 1992. godine dobio Oscara za "Plačljivu igru", dok će producent biti Michael Hirst koji se iskazao radom na seriji "Tudori". Serija će se snimati ove, a premijeru će doživjeti sljedeće godine.
izvor:mojtv.hr

Koji su vaši prvi utisci na seriju The Borgias? Što očekujete?
Zadnja promjena: Neu; čet svi 19, 2011 6:09 am; ukupno mijenjano 2 put/a.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Re: The Borgias (2011)
Kritike su nebulozne.

vamp- Nevina dušica

- Registriran/a : 12.06.2010
Broj postova: 84
Reputacija: 4
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

8.6 na imdb http://www.imdb.com/title/tt1582457/
moglo bi se gledat
moglo bi se gledat

Započeo/la tema:

..pa gledao sam još prije prve tri emisije..ok mi je jer znam dosta o toj obitelji, ali nemam vremena gledati ostale za sada...

Hell- Domaćin foruma Hell
(Pozer, perverzjak, političar)
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova: 20886
Reputacija: 489
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

pogledala sam prvu epku, koja traje sat i pol, vjerojatno su to prva i druga epka spojene u jednu. super je serija, super je tema serije. radi se o tome kako su i svećenici oholi, lažljivi, pokvareni i skloni koje kakvim igricama kako bi došli do cilja. čak i papu ocrnjuju.

Započeo/la tema:

..pa oni su ipak bili prva kriminalna obitelj ikada.... bolesnici čisti, ali su jako zanimljivi u kontekstu svoga vremena...

Započeo/la tema:

da, totalno su bolesni, posebice taj papa. podmitio je većinu kardinala da glasuju za njega.
a jel njegov sin vrši incest s sestrom?
a jel njegov sin vrši incest s sestrom?

Započeo/la tema:

Započeo/la tema:

fuuuuuuj. još ja gledam zašto si govore "ljubavi"
do koje si ti epke došao?
do koje si ti epke došao?

Započeo/la tema:

4.... a ostalo budem... imam sad tonu posla

Započeo/la tema:

Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Dramske serije, Biografske serije, Wester serije
Stranica 1 / 2.