Boardwalk Empire (2010) (Carstvo poroka)
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Dramske serije, Biografske serije, Wester serije
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Boardwalk Empire (2010) (Carstvo poroka)
Boardwalk Empire (TV Series 2010) (Carstvo poroka)

imdb: http://www.imdb.com/title/tt0979432/
Boardwalk Empire je američka televizijska serija iz HBO. Glumi Steve Buscemi, prilagođena je iz Nelson Johnsonovig knjiga, Boardwalk Empire: Rođenje, High Times, i korupciju Atlantic City by Emmy-ljubazan scenarist i producent Terence Winter of The Sopranos.
Pilot epizodu je režirao Martin Scorsese i on se očekuje da će nastaviti da bude kreativno uključen u tekućoj proizvodnji. Dana 1. rujna 2009, HBO pokupila serija za dodatnih 11 epizoda, što je prva sezona 12 epizoda duga, uključujući i pilot. HBO je izjavila da će serija doći u jesen 2010.

imdb: http://www.imdb.com/title/tt0979432/
Boardwalk Empire je američka televizijska serija iz HBO. Glumi Steve Buscemi, prilagođena je iz Nelson Johnsonovig knjiga, Boardwalk Empire: Rođenje, High Times, i korupciju Atlantic City by Emmy-ljubazan scenarist i producent Terence Winter of The Sopranos.
Pilot epizodu je režirao Martin Scorsese i on se očekuje da će nastaviti da bude kreativno uključen u tekućoj proizvodnji. Dana 1. rujna 2009, HBO pokupila serija za dodatnih 11 epizoda, što je prva sezona 12 epizoda duga, uključujući i pilot. HBO je izjavila da će serija doći u jesen 2010.
Zadnja promjena: Neu; uto ruj 20, 2011 11:35 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70739
Reputacija: 3699
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Re: Boardwalk Empire (2010) (Carstvo poroka)
Zamjena za Sopranose!

vamp- Nevina dušica

- Registriran/a : 12.06.2010
Broj postova: 84
Reputacija: 4
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

zanimljiva serija - čini se

Hate- Diplomat foruma

- Registriran/a : 24.05.2010
Broj postova: 7343
Reputacija: 603
Godina imam: 24
Započeo/la tema:

Vidi, ima tema!!
Uglavnom -
Jako dobra, jako kvalitena! Ne genijalna epskih razmjera, ali uistinu je riječ o vrhunskoj seriji na svim nivoima, ponajviše ističem sjajnu glumu karizmatičnog Stevea Buscemija u glavnoj roli!
Uz to, mnogo je truda uloženo u realnost tog doba i vremena i izgleda Atlantic Citija, povjesne ličnosti u nastajanju (poput Al Caponea) su tu...
Moja topla preporuka!
Uglavnom -
Jako dobra, jako kvalitena! Ne genijalna epskih razmjera, ali uistinu je riječ o vrhunskoj seriji na svim nivoima, ponajviše ističem sjajnu glumu karizmatičnog Stevea Buscemija u glavnoj roli!
Uz to, mnogo je truda uloženo u realnost tog doba i vremena i izgleda Atlantic Citija, povjesne ličnosti u nastajanju (poput Al Caponea) su tu...
Moja topla preporuka!

Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, kaciga)
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova: 23612
Reputacija: 1802
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

ajde, sreća pa pratiš ovo. a ja davno temu otvorila...
kažeš valja a? ima i na torrentima?
kažeš valja a? ima i na torrentima?

Započeo/la tema:

Zasigurno ima, mada ja koristim rapidshare, al' ak' ima tamo ima i na torrentima.
Valja, valja, dobra je stvar što je u žarištu priče manji broj likova, ostali su tu da pojasne stvari, ali priča se ne rasipa previše okolo...
A to san uvik volija!
Valja, valja, dobra je stvar što je u žarištu priče manji broj likova, ostali su tu da pojasne stvari, ali priča se ne rasipa previše okolo...
A to san uvik volija!

Započeo/la tema:

U siječnju 2011. serija "Carstvo poroka" osvojila je dva Zlatna globusa, za najbolju dramsku tv seriju i najboljeg glumca u dramskoj tv seriji (Steve Buscemi).
Serija je također osvojila dvije Screen Actors Guild nagrade, uključujući nagradu za najboljeg glumca u dramskoj seriji (Steve Buscemi) i najbolji ansambl u dramskoj seriji.
Iz magazina "People" su za prvu sezonu serije rekli "da se ne smije propustiti", te su nahvalili "briljantnu i brutalno smiješnu izvedbu" Stevea Buscemija, a iz "USA Today" napisali su da je "Carstvo poroka po svemu sudeći najbolji novi show ove sezone u svim kategorijama". "Philadelphia Inquirer" kaže da serija "stoji na samom vrhu svih TV postignuća", a iz "New York Observer" primjećuju da je serija "vrlo, vrlo dobra".
Seriju "Carstvo poroka" kreirao je Terence Winter, dok su izvršni producenti Terence Winter, Martin Scorsese, Tim Van Patten, Stephen Levinson i Mark Wahlberg; izvršni koproducenti su Gene Kelly i Howard Korder, a producenti Joseph Iberti i Rick Yorn.
2 sezona serije Carstvo Poroka od 26.9. na HBO.
Izvor: hbo.hr
Hoće netko gldat? Prope do koje si epke stigao?
Serija je također osvojila dvije Screen Actors Guild nagrade, uključujući nagradu za najboljeg glumca u dramskoj seriji (Steve Buscemi) i najbolji ansambl u dramskoj seriji.
Iz magazina "People" su za prvu sezonu serije rekli "da se ne smije propustiti", te su nahvalili "briljantnu i brutalno smiješnu izvedbu" Stevea Buscemija, a iz "USA Today" napisali su da je "Carstvo poroka po svemu sudeći najbolji novi show ove sezone u svim kategorijama". "Philadelphia Inquirer" kaže da serija "stoji na samom vrhu svih TV postignuća", a iz "New York Observer" primjećuju da je serija "vrlo, vrlo dobra".
Seriju "Carstvo poroka" kreirao je Terence Winter, dok su izvršni producenti Terence Winter, Martin Scorsese, Tim Van Patten, Stephen Levinson i Mark Wahlberg; izvršni koproducenti su Gene Kelly i Howard Korder, a producenti Joseph Iberti i Rick Yorn.
2 sezona serije Carstvo Poroka od 26.9. na HBO.
Izvor: hbo.hr
Hoće netko gldat? Prope do koje si epke stigao?

Započeo/la tema:

Pogledao čitavu prvu sezonu.

Započeo/la tema:

Prop je napisao/la:Vidi, ima tema!!
Uglavnom -![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moja topla preporuka!
Slazem se s tobom, serija je odlicna i isplati se pogledati

The Guardian- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 06.11.2009
Broj postova: 1199
Reputacija: 128
Započeo/la tema:

Samo mislim da se tebi neu neće svidjeti.
Nema neke akcije, dinamika se svodi na političke muljaže i mafijaške razgovore i tako to...
Nema neke akcije, dinamika se svodi na političke muljaže i mafijaške razgovore i tako to...

Započeo/la tema:

Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Dramske serije, Biografske serije, Wester serije
Stranica 1 / 2.