I. Ubergirl natjecanje, FINALE
Stranica 8 / 8. • Share •
Stranica 8 / 8. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
End, d vin'r iz...
Re: I. Ubergirl natjecanje, FINALE
Traži.
Ja ničime nisam prekršio pravila foruma, a još manje se tebi obratio u prvom postu. Vidim da ti samo tražiš nekoga da se s njime raspravljaš i da ga zajebavaš. E, vidiš, na krivog si se namjerio. Ako mislis da ti neću vratiti zato šta si 32 godine stariji od mene, tu si se prevario.
Moj dosije? Ako nisi primjetio, to je tvoj. Makar neznam od kud ti, ipak ti nisi ništa prekršio pošto si najkulturniji i najpametniji na ovome forumu.
Evo ti jedna pusa. Očito ti to fali malo pažnje.

Nisam. Mama me rodila, tata napravio.
Ja ničime nisam prekršio pravila foruma, a još manje se tebi obratio u prvom postu. Vidim da ti samo tražiš nekoga da se s njime raspravljaš i da ga zajebavaš. E, vidiš, na krivog si se namjerio. Ako mislis da ti neću vratiti zato šta si 32 godine stariji od mene, tu si se prevario.
Moj dosije? Ako nisi primjetio, to je tvoj. Makar neznam od kud ti, ipak ti nisi ništa prekršio pošto si najkulturniji i najpametniji na ovome forumu.
Evo ti jedna pusa. Očito ti to fali malo pažnje.

scorpio57 je napisao/la:
a natjecanje će valjda vodit neko drugi nisi od Boga rođen
Nisam. Mama me rodila, tata napravio.

Purgy- Faca foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 12032
Reputacija: 980
Godina imam: 3
Započeo/la tema:

jesi prekršio si javno si objavio moj dosje,ne čitaš dobro nisam napisao da je tvoj jer mi ne pada na pamet zavirivati u tuđe profile.Samo ti vrati al nemoj jako ipak sam ja 32 stariji
pa te se malo i bojim.Pusu pošalji nekoj djevojci,meni ne treba pažnje pogotovo ne likova kao ti. 
pa te se malo i bojim.Pusu pošalji nekoj djevojci,meni ne treba pažnje pogotovo ne likova kao ti. 

scorpio57- Docent foruma

- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova: 10019
Reputacija: 505
Godina imam: 54
Započeo/la tema:

Pa, vidiš, očito ti treba.
Tu se sa svima svađaš, neznam zašto. Čini mi se da ti jebeno, jebeno fali pažnje, pa ju na taj način pokušavaš dobiti.
A vidiš, tvoj profil je javan i svi ga vide.
Postoji li neki zakon da ga ja ne smijem postati na ovaj forum?
Tu se sa svima svađaš, neznam zašto. Čini mi se da ti jebeno, jebeno fali pažnje, pa ju na taj način pokušavaš dobiti.
A vidiš, tvoj profil je javan i svi ga vide.
Postoji li neki zakon da ga ja ne smijem postati na ovaj forum?

Purgy- Faca foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 12032
Reputacija: 980
Godina imam: 3
Započeo/la tema:

Naravno da će purgec vodit i dalje natjecanja, jer jedino on to zna radit kako treba i svaka mu čast. Lockam temu jer je ovo natjecanje gotovo i jedva čekam iduće, i ima da vas "rasturim" sa slikom ili pjesmom.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Stranica 8 / 8. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stranica 8 / 8.