DONA BARBARA (Dona Barbara)

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

DONA BARBARA (Dona Barbara)

Postaj by AryMan on čet svi 27, 2010 1:58 am

Strast, mržnju i ljubav donosi nova telenovela
‘Dona Barbara’,
ekranizacija romana Romulusa Gallegosa koji se ubraja u vrhunska djela južnoameričke književnosti od 11. lipnja na Novoj TV

Nemilosrdna žderačica muškaraca Barbara godinama sije mržnju među lokalnim stanovništvom. Njena žrtva je i Lorenzo Barquero, bogati veleposjednik od kojeg Barbara oduzima zemlju i tako postaje moćna veleposjednica. Iz veze s Lorenzom, Barbara rodi Mariselu koju ostavlja da živi u divljini bez ikakvog dodira s civilizacijom. Njena vladavina bude uzdrmana dolaskom odvjetnika i vlasnika susjedne hacijende ‘Altamire’ koji nakon što se vrati u rodni kraj sazna sve o okrutnosti Done Barbare koja je prisvojila i dio njegove zemlje. Zajedno sa svojim zaposlenicima i vjernim prijateljima Santos započne borbu kako bi vratio ono što mu je Barbara oduzela. No, Santos ni ne pomišlja kako će i on podleći čarima fatalne Barbare. Njegov susret s fatalnom Barbarom u njemu probudi strast koju ne može kontrolirati. Kako bi se oslobodio iz vlasti Barbare, Santos Luzardo svoj spas pronađe u Mariseli koju je odlučio naučiti civiliziranom načinu života. Tako će Santos postati meta Barbarine mržnje i ljutnje, a na hacijendama i tlu Araucae vodit će se okrutna bitka za život iz koje će svatko ponešto naučiti.

AryMan
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4194
Reputacija: 768
Godina imam: 20
Započeo/la tema:
293 / 999293 / 999

[Vrh] Go down

Re: DONA BARBARA (Dona Barbara)

Postaj by Neu on čet svi 27, 2010 1:59 am

koje ime sapunice. neću to gledat, možda moja baka oće.

Neu
CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 66999
Reputacija: 3492
Godina imam: 22
Započeo/la tema:
999 / 999999 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by AryMan on čet svi 27, 2010 2:00 am

Laughing
a zapravo to znači gospođa barbara al naši nisu preveli

AryMan
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4194
Reputacija: 768
Godina imam: 20
Započeo/la tema:
293 / 999293 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha on čet svi 27, 2010 5:33 am

ahahaha koje ime. Laughing

Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)
Domaćica foruma Amy  (Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova: 19271
Reputacija: 759
Godina imam: 17
Započeo/la tema:
113 / 999113 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by Kety on sri kol 18, 2010 8:02 am

Olla svima ! Evo i mene nakon dužeg perioda. Nisam neki ljubitelj ovakvih telenovela, zapravo, NE podnosim niti jednu sapunicu bila ona iz Televise ili Telemunda, jednostavno mi ne leže. Ne mogu reć da i ovu pratim non stop, al' moram reći da me jako impresionirala Edith Gonzalez. Ovakvu kvalitetu na onim prostorima nisam vidjela još od vremena Thalie Sodi ( koja je bila kraljica Televise ranih 90-ih ). Glumica koja može jednako kvalitetno odglumiti pozitivnu ulogu, negativnu, žrtvu silovanja, ali i hladnokrvnu ubojicu, ne može to naučiti, jednostavno se mora roditi s time. A Edith, jednostavno sve te uloge odrađuje stvarno besprijekorno. U ovoj sapunici odigrala je ulogu svog života. Kad gledam ove mlade glumice tamo, naprosto mi pada mrak na oči od jako loše glume i ukočenosti, mogle bi malo k njoj na instrukcije. Žena ima 46 godina, al' je čisti FENOMEN ! Dokaz tome je i to da je samo nakon nekoliko dana otkada je završeno snimanje Don(j)e Barbare, prošla audiciju za novu telenovelu gdje je konkurencija bila dosta jaka i već snima novu sapunicu. Stvarno, ovakvu glumicu možda nema ni sam Hollywood...

Kety
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 19.10.2009
Broj postova: 33
Reputacija: 7
Godina imam: 26
Započeo/la tema:
0 / 9990 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by Neu on pon ruj 27, 2010 3:36 am

jao, ja sam danas malo legla odmorit, i bio mi upaljen tv, i počelo ovo sranje.... isuse, koja je to shit sapunjara. totalno isfurana, totalno prožvakana, totalno lejm.

Neu
CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema:
999 / 999999 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by Kety on uto stu 09, 2010 5:34 am

Neu je napisao/la:jao, ja sam danas malo legla odmorit, i bio mi upaljen tv, i počelo ovo sranje.... isuse, koja je to shit sapunjara. totalno isfurana, totalno prožvakana, totalno lejm.

Sory "srce"; ne bih se baš složila s tobom. Ja sam odustala od tih sapunica ( telenovela ) upravo zbog toga što su sve na isti kalup, kako i sama kažeš " prožvakane ". Dovoljno je da pogledaš prvi nastavak svake od njih, odmah već znaš tko je dobar, a tko zao, tko će s kime završit na kraju. Uglavnom se sve to sastoji od dvoje koji su zaljubljeni, a čitav svijet je protiv njih; DOSADNO, DOSADNO, DOSADNO,....
A, gl ženski likovi su tipični; obično su to sve same svetice bez ijednog grijeha; Bože me sačuvaj, koji klišeji,....

Ova serija je ( odnosno bila je ) drugačija; ako ju nisi gledala; ne možeš mi reći da je bila prožvakana i totalno isfurana; PO ČEMU ????

Navedi mi barem tri sapunice ( telenovele ) gdje glavna tema nije ljubav dvoje glavnih likova; koji moraju proć sve živo i ne živo da bi u zadnjoj epizodi mogli gledati njihovo vjenčanje???

E, vidiš, ovdje glavna tema nije ljubav, već ŽELJA ZA OSVETOM JEDNE ŽENE koja se želi osvetit petorici gadova koji su pred njenim očima ubili joj oca, zaručnika ( kojeg je voljela najviše na svijetu ), a nju su proganjali, iživljavali se na njoj, tukli ju i NAJBRUTALNIJE je silovali, doslovce, tog dana su "ubili " ženu u njoj.
Nakon tog kobnog dana, znala je da će jedino uspjet pronaći mir, pa čak i na neki način sreću ako im se svima osveti na svoj način, kako to samo ona zna i umije.

Iskreno, meni je bio čisti užitak gledati kako ih je ubijala jednog po jednog, a još mi je veći bio užitak gledati ih kako ju mole i preklinju za život. U stvarnom životu sam protiv svakog nasilja, ali oni su zaslužili svu tu muku prije smrti jer se ni najmanje nisu pokajali za taj čin. Osobito Chepo koji ju je oteo i opet ju silovao.

Zato te molim, napiši da ti se telenovela ne sviđa, ne možeš ju vidjet i slično. Al' nemoj napisat da je prožvakana i isfurana jer je to laž. Telenovela je rađena prema istoimenom romanu, prema kojem je također i nastao film i TOTALNO JE DRUGAČIJA od svih ostalih sapunica, odnosno telenovela !!!

Ispričavam se zbog dugačkog posta ! papa

Kety
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema:
0 / 9990 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by Neu on čet stu 11, 2010 1:43 am

Pokušaj da budeš pametno- ironična ti nije baš najbolje pošao za rukom, jer prije svega bi trebala shvatiti da nemaju svi ljudi jednaki ukus, i da nešto što se tebi izrazito sviđa meni može biti izrazito glupo.

Neu
CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema:
999 / 999999 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by Kety on čet stu 11, 2010 9:36 am

Neu je napisao/la:Pokušaj da budeš pametno- ironična ti nije baš najbolje pošao za rukom, jer prije svega bi trebala shvatiti da nemaju svi ljudi jednaki ukus, i da nešto što se tebi izrazito sviđa meni može biti izrazito glupo.

Gle, zadnje je što želim, prepirat se stobom.
Nisi me dobro shvatila, znam ja da se o ukusima ne raspravlja svako voli svoje i ja to POŠTUJEM I CIJENIM :jastukić: !!!

Ja se ispričavam ako sam se krivo izrazila. Moj moto nije; " Ja to volim, pa moraju i drugi ". Nego sam samo htjela naglasit da si fulala u vezi da je telenovela već isfurana i prožvakana. Takvih ima, mali milijun od neznam Marisol, Esmeralde, pa do ovih novijih, U ime ljubavi, Moj grijeh, i ove dvije što se vrte trenutno na Novoj.
E, to već jesu; kako i sama kažeš prožvakane i totalno isfurane sapunice, da ti sve mrak padne na oči kad ih gledaš.

Ja sam samo u prošlom postu htjela naglasit da ju gledam ili volim ( kako ti više odgovara ) jer je drugačija od ostalih, a nije mi bila namjera nekom nametnut tu telonovelu.

Zato sam ti i napisala, reci što god poželiš u vezi te serije ( ne sviđa ti se, odvratna ti je, sve najgore, nije bitno ). Ali mi ne možeš napisati da je isfurana i prožvakana jer da je to istina; nikad mi ne bi ni palo na pamet pogledat ovu seriju. Takvih sam se hvala dragom Bogu već nagledala u životu, pa mi više nije do njih....

P. S. Nadam se da se ne ljutiš na mene, stvarno nisam mislila ništa loše u prošlom postu !!!

Kety
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema:
0 / 9990 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by Neu on pet stu 12, 2010 2:39 am

Ne ljutim se na tebe, ali mi se nije svidjelo to što si mi se obratila sa "sorry srce". Ako se ne želiš prepirati, što si mi to onda napisala? Osim ako nemaš lezbijske sklonosti... pa ti je to normalno napisati?

Neu
CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema:
999 / 999999 / 999

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]