Četiri žmigavca!
Stranica 7 / 7. • Share •
Stranica 7 / 7. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Četiri žmigavca!
zrine89 je napisao/la:
I jos nešto da pitam.Ako se to smije raditi.Onda mi nije jasno zašto policajci često kada uoče tko je tako stao,zaustave se i kazne čovjeka koji je ostavio auto i uključio četiri žmigavca da bi skoknio po novine ?
ma da, nikad mi se to nije dogodilo.
a ljetos sam uredno (ne nasred ceste) parkirala iza niza auta i kad sam se vratila, samo moj auto tamo i pandur pored njega. znak za zabranjeno parkiranje je stvarno bio, ali nekih 30 metara dalje. normalno da ga nisam stigla registrirati. obećala sam panduru da više nikad neću tamo stati i oprostio mi.

eva kant- Forumsko laprdalo

- Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova: 13322
Reputacija: 1022
Godina imam: 42
Započeo/la tema:

Bez zafrkancije.Kada je lijepo ljetno vrijeme,mi u slastičarni sjedimo,jedemo sladoled,ispijamo po cijele dane limunadu na terasi.
Tik pred centar ti je PZB banka.I cesto ljudi ostave auto,uključe četiri žmigavca na sekundu i odu diči novce na bankomat.I onda da vidiš kako se poslagaju auti.I jos netko dojde diči novce.I ev ti policije.Rotirka upaljena.Onaj mali blokić i zapisuje.A sa preko puta ti je kiosk.Eto kada budem imao prilike pa ću ti slikati.
I sto je jos najgore u jednom dijelu ulice gdje ja idem u silos (valjda znas sta je to
) i inace takva ulica.Ali mogu se ljudi snači.Po cijele dane auti budu parkirani na cesti.A na cesti nije označeno da se smije parkirati.Ama baš na cesti. I normalno ja pun tereta lijepo Zrine se zaustavljaj,propusti promet,propusti babe na biciklima,propusti pijanog jebivjetra i opet zaleti se i tek sto se zaletim ev je jos jedne budale koja je ostavio auta na cesti.

Tik pred centar ti je PZB banka.I cesto ljudi ostave auto,uključe četiri žmigavca na sekundu i odu diči novce na bankomat.I onda da vidiš kako se poslagaju auti.I jos netko dojde diči novce.I ev ti policije.Rotirka upaljena.Onaj mali blokić i zapisuje.A sa preko puta ti je kiosk.Eto kada budem imao prilike pa ću ti slikati.
I sto je jos najgore u jednom dijelu ulice gdje ja idem u silos (valjda znas sta je to
) i inace takva ulica.Ali mogu se ljudi snači.Po cijele dane auti budu parkirani na cesti.A na cesti nije označeno da se smije parkirati.Ama baš na cesti. I normalno ja pun tereta lijepo Zrine se zaustavljaj,propusti promet,propusti babe na biciklima,propusti pijanog jebivjetra i opet zaleti se i tek sto se zaletim ev je jos jedne budale koja je ostavio auta na cesti.

zrine89- Inžinjer foruma

- Registriran/a : 19.08.2009
Broj postova: 8138
Reputacija: 159
Godina imam: 1
Započeo/la tema:

zrine89 je napisao/la: I normalno ja pun tereta lijepo Zrine se zaustavljaj,propusti promet,propusti babe na biciklima,propusti pijanog jebivjetra i opet zaleti se i tek sto se zaletim ev je jos jedne budale koja je ostavio auta na cesti.![]()
I lijepo si ti Zrine ugradi naprijed ralicu i samo odgrći s ceste koji su slabiji, koji smetaju, budale, babe, jebivetre...

diabolik.- Domaćin foruma

- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova: 5446
Reputacija: 463
Godina imam: 46
Započeo/la tema:

Ta daa 

zrine89- Inžinjer foruma

- Registriran/a : 19.08.2009
Broj postova: 8138
Reputacija: 159
Godina imam: 1
Započeo/la tema:

Smiješno mi je kad netko na sred ceste po mraku tako stane, ali pazi, nema nikakva trgovina u blizini, već polje a lik stane ko da je stao u Disneyland. To je opasno kako za njega, tako i za ostale vozače.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Mene više živciraju oni koji su na razlgedavaju u vožnji nego ovi navedeni.

Purgy- Faca foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 12032
Reputacija: 980
Godina imam: 3
Započeo/la tema:

Ja kako radim na dostavi non stop stajem nasred puta i palim žmigavce, da samo zamislite kako je to usred Dubrovnika usred turističke sezone, samo čuješ psovke 

Iron Man- Diplomat foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 7862
Reputacija: 837
Započeo/la tema:

Mass- Faca foruma

- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova: 12035
Reputacija: 1299
Započeo/la tema: