Rak! Lijek za rak?
Stranica 1 / 8. • Share •
Stranica 1 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Rak! Lijek za rak?
http://www.youtube.com/watch?v=DiH3BBPtIvA&feature=response_watch
Što mislite o ovome?
@Ja nisam stigla pogledati sve jer mi je spor net.
Ima li u ovome istine?
Što mislite o ovome?
@Ja nisam stigla pogledati sve jer mi je spor net.
Ima li u ovome istine?

stidljiva ljubičica- Jako aktivni forumaš

- Registriran/a : 03.04.2009
Broj postova: 2065
Reputacija: 80
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

Re: Rak! Lijek za rak?
gdje je otvorena ova tema,kad je otvorena i zašto je u smeću?
OT nemogu niti ja vidjet,opet me praši GPRS
OT nemogu niti ja vidjet,opet me praši GPRS
Gabrijel- Domaćin foruma Gaby

- Registriran/a : 11.02.2009
Broj postova: 14628
Reputacija: 940
Započeo/la tema:

stavila sam je u trash jer nisam baš virovala ovome pa dok ne pogledamo i ne prokomentiramo sve...
drugi dio: http://www.youtube.com/watch?v=Iu7U2eiser0&feature=related
"Izgleda da djeluje tako što oživljava komponente ljudskih stanica koje stvaraju energiju dopuštajući stanicama da ponovno normalno funkcioniraju izazivajući stanice raka da počine samoubojstvo"
hm... koje su to komponente ljudskih stanica koje stvaraju energiju? ATP? one stvaraju energiju prenoseći fosfatnu skupinu...
koliko ja znam o tumorima, to je da stanice izgube sposobnost apoptoze,tj. prirodne smrti, pa se tako nekontrolirano množe (ali to je vjerojatno samo ona vrsta tumora-solidni tumori)
i na koji način to stanice raka počine samoubojstvo?
drugi dio: http://www.youtube.com/watch?v=Iu7U2eiser0&feature=related
"Izgleda da djeluje tako što oživljava komponente ljudskih stanica koje stvaraju energiju dopuštajući stanicama da ponovno normalno funkcioniraju izazivajući stanice raka da počine samoubojstvo"
hm... koje su to komponente ljudskih stanica koje stvaraju energiju? ATP? one stvaraju energiju prenoseći fosfatnu skupinu...
koliko ja znam o tumorima, to je da stanice izgube sposobnost apoptoze,tj. prirodne smrti, pa se tako nekontrolirano množe (ali to je vjerojatno samo ona vrsta tumora-solidni tumori)
i na koji način to stanice raka počine samoubojstvo?

Započeo/la tema:

eeeeeeeeeee to ti je već previše za mene,al trebala si gore u zdravlje temu stavit........svakako je zanimljiva i ima se o čemu raspravljat,u smeću će nažalost vjerovatno ostat zaboravljena.......
Gabrijel- Domaćin foruma Gaby

- Registriran/a : 11.02.2009
Broj postova: 14628
Reputacija: 940
Započeo/la tema:

Svi mi znamo da postoji lijek protiv raka,ali je problem sto se onda farmaceutska industrija ne bi imala na cemu bogatiti.To je grozno,njima ne znace milijuni ljudi nista.Sve se vrti oko novca pa i nasi zivoti.
Ja sam uvjerena da su oni davno dosli do nekog lijeka za potpuno suzbijanje raka,ali....Budimo realni,zar je to isplativo???Prodavati samo jednu vrst lijeka koja uklanja bolesti ili prodati ljudima stotine razlicitih lijekova koja puno obecavaju,a pomazu ovako malo...
Ja sam uvjerena da su oni davno dosli do nekog lijeka za potpuno suzbijanje raka,ali....Budimo realni,zar je to isplativo???Prodavati samo jednu vrst lijeka koja uklanja bolesti ili prodati ljudima stotine razlicitih lijekova koja puno obecavaju,a pomazu ovako malo...

josari- Junior

- Registriran/a : 31.03.2009
Broj postova: 642
Reputacija: 24
Započeo/la tema:

Čisti novinarski senzacionalizam

diabolik.- Domaćin foruma

- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova: 5446
Reputacija: 463
Godina imam: 46
Započeo/la tema:

josari je napisao/la:Svi mi znamo da postoji lijek protiv raka
Ja sam uvjerena da su oni davno dosli do nekog lijeka za potpuno suzbijanje raka
ajd linkaj mi neke informacije o tom lijeku o kojem "svi znamo"
da postoji našli bi ga pa ako ga netko brani prokrijumičarili makar priko neke sekte. danas je velika konkurencija farmaceutskih firmi i svaki dan sve veća te ima i visoko obrazovanih ljudi, a čisto sumnjam da su baš svi ucijenjeni od neke "vrhovne organizacije". bar ja sve i svašta javno govorim pa mi nitko nije radi toga zaprijetio. mislim da je bitno znanje,informiranost i suradnja pa ćemo već isčeprkati nešto...
opasnost je u tome što kad se pojavi neki ovako veliki problem mnogi se na njemu žele obogatiti, tako sam našla neke koji govore da Cannabis liječi,pa je tako i ovaj lijek iz mojeg linka sumnjiv,sve dok to ne istražimo i ispitamo. a oni koji znaju lako će otkriti ako postoje nelogičnosti u istraživanju
zamolila bi adminicu da ovu temu pribaci u zdravlje, možda se javi netko sa više znanja

Započeo/la tema:

josari je napisao/la:Svi mi znamo da postoji lijek protiv raka,ali je problem sto se onda farmaceutska industrija ne bi imala na cemu bogatiti.To je grozno,njima ne znace milijuni ljudi nista.Sve se vrti oko novca pa i nasi zivoti.
Kratko i jasno, tako da se ne treba puno nervirati...
A sumnjam u postojanje ovog lijeka, zvuči više kao pokušaj da se izvuku pare za daljnja istraživanja

Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, kaciga)
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova: 23684
Reputacija: 1803
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

ne vjerujem da postoji lijek za rak. koji je?

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Slučajno otkriven lijek protiv raka
Izraelski znanstvenici slučajno su pronašli lijek za rak. Riječ je o supstanci koja ubija stanice raka, ali pritom ne oštećuje i zdrave stanice što su činili dosadašnji lijekovi
Znanstvenici su na miševima testirali lijekove za paralizu koja se pojavljuje nakon moždanoga udara pa su slučajno otkrili da taj lijek može uništiti i stanice tumora.
'Da smo tražili lijek koji bi mogao to napraviti, vjerojatno bi nam trebalo puno vremena. Slučajno smo pronašli Ahilovu petu zloćudna raka', izjavila je prof. Malka Cohen-Armon, voditeljica istraživačkog tima sa Sveučilišta Tel Aviv.
Kako je pojasnila, supstanca uništava stanice tumora, ali nije štetna za zdrave stanice. 'Sada možemo proizvoditi lijekove koji znatno manje štete nanose oboljelima. Takav lijek može se davati pacijentima i u većoj količini, jer ne postoji strah da će štetiti zdravim stanicama', istaknula je izraelska znanstvenica.
Izraelski se znanstvenici nadaju da će lijek biti dostupan kroz pet godina te da će biti dorađen na način da će se njime moći liječiti različite vrste karcinoma.
izvor:t-portal
Znanstvenici su na miševima testirali lijekove za paralizu koja se pojavljuje nakon moždanoga udara pa su slučajno otkrili da taj lijek može uništiti i stanice tumora.
'Da smo tražili lijek koji bi mogao to napraviti, vjerojatno bi nam trebalo puno vremena. Slučajno smo pronašli Ahilovu petu zloćudna raka', izjavila je prof. Malka Cohen-Armon, voditeljica istraživačkog tima sa Sveučilišta Tel Aviv.
Kako je pojasnila, supstanca uništava stanice tumora, ali nije štetna za zdrave stanice. 'Sada možemo proizvoditi lijekove koji znatno manje štete nanose oboljelima. Takav lijek može se davati pacijentima i u većoj količini, jer ne postoji strah da će štetiti zdravim stanicama', istaknula je izraelska znanstvenica.
Izraelski se znanstvenici nadaju da će lijek biti dostupan kroz pet godina te da će biti dorađen na način da će se njime moći liječiti različite vrste karcinoma.
izvor:t-portal

evitaa- Forumsko laprdalo

- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova: 13369
Reputacija: 1124
Godina imam: 40
Započeo/la tema:

Stranica 1 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Stranica 1 / 8.