Najljepši urok (Bella Calamidades)

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Najljepši urok (Bella Calamidades)

Postaj by AryMan on pet oľu 26, 2010 1:07 pm

Ovakav se urok lako podnosi. Ukida se telenovela "Anđeo i vrag", pa od 29.3., od ponedjeljka do petka počinje ova - i to u 13:20 na RTL Televiziji!

Prekrasnu mladu Dolores Carrero (Danna Garcia) svi u gradu zovu Lola, i svi je se trude izbjegavati. Kada je imala samo jedanaest godina, njezin je samohrani otac rudar poginuo, ostavivši je u nemilosti zemljoposjednika Aquilesa Barraze (Gustavo Angarita), ekstravagantnog pokvarenjaka. Očajnički pokušavajući pobjeći, Lola je utočište potražila kod svoje tete, gdje također nije našla ništa dobro. Okrutna stara gospođa Lolu je tjerala raditi neprimjerene poslove, zbog čega se djevojka bila pobunila. Neočekivan slijed događaja izazvao je tetinu nesreću, zbog čega se Lola osjećala krivom.
Nemajući gdje dalje otići, Lola se vraća u svoj rodni grad Hornero, gdje se počinje skrivati na groblju. Tamo je pronalazi čuvar, koji je iz samilosti i smatrajući je mentalno zaostalom, ne prijavi vlastima. Međutim, vrlo brzo ljudi primijete prisutnost nepoznate djevojke na groblju, počinjući širiti priče o nemirnoj duši koja živi na groblju, pateći zbog starih grijeha. Naposljetku, Lolu uhapsi gradski komesar Elias Romero (Herbert King), te je zaključa u zatvorske tamnice. A želi je poslati i u ludnicu...

AryMan
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4746
Reputacija Reputacija: 930
Godina imam: 21
Započeo/la tema:
288 / 999288 / 999

[Vrh] Go down

Re: Najljepši urok (Bella Calamidades)

Postaj by Amyicha on pet oľu 26, 2010 9:01 pm

to je nešto slično po onoj ukleta marijana Laughing
a zaš se ova ukida? scratch

Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)
Domaćica foruma Amy  (Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova: 19357
Reputacija Reputacija: 788
Godina imam: 18
Započeo/la tema:
113 / 999113 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by Neu on pet oľu 26, 2010 9:26 pm

da zašto se ukida? čini se oke ova sapunjara

Neu
CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:
999 / 999999 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by abby on sri svi 05, 2010 2:34 am

Ne ukida se.
Kod:
U idućoj epizodi:
Juna tvrdi da Lola ima moć nad svima, a pogotovo nad muškarcima. Renato uvjerava Romana da Aquiles u kući drži skriveno bogatstvo. Priscila pročita što je Marcelo napisao. U tekstu piše da je poljubio jednu ženu i da je na taj poljubac čekao jako dugo. Priscila bjesni i govori svojoj majci što je saznala. Marcelo daruje Loli knjigu s dirljivom posvetom. Romano i Renato govore o bogatstvu starog Barraza.

abby
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 6
Reputacija Reputacija: 0
Započeo/la tema:
0 / 9990 / 999

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]