Država selo grad (DSG) 5 5 2

Država selo grad (DSG)

Stranica 5 / 5. Previous  1, 2, 3, 4, 5

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Država selo grad (DSG)

Postaj by Neu on sub lis 02, 2010 11:34 pm

Država, selo, grad

Utorkom na HTV-u 1 u 21.10

HTVje od 28. rujna započeo s izravnim emitiranjem popularne i uspješnenatjecateljske glazbeno-zabavne emisije "Država, selo, grad", autora Miroslava Škore, poznatog kantautora, pjevača i zabavljača.

Kroz15 emisija, do 28. prosinca, utorkom od 20.10 na Prvom programu,pratimo natjecanje temeljeno na vječnom i isforsiranom sukobu izmeđusela i grada. Čut ćemo pet pjesama u izvedbi ekipa SELA i GRADA, agledatelji putem telefona i publika u studiju jačinom pljeska odlučivatće o pobjedniku.

Uz glumce Danka Ljuštinu i Vedrana Mlikotu,kao načelnika i gradonačelnika, u novom, jesenskom ciklusu emisijeuključuju se i predstavnici stvarnih hrvatskih gradova i sela (općina).Tako će stvarni načelnici i gradonačelnici bili gosti-natjecatelji u"raspjevanoj državi" Miroslava Škore, zajedno spoznatim pjevačima i glazbenicima. Bit će to i svojevrsna promidžbahrvatskih gradova i mjesta, a kulturno-umjetnička društva koja će, kaopublika, dolaziti na snimanje autobusom bit će peti član natjecateljskeekipe, uz gradonačelnike i načelnike, glumce, bandove i poznate pjevače.

Planirana je i natjecateljska igra spretnosti za publiku, a osvojeni bodovi pribrajaju se ekipi pobjednika sela ili grada.

Nakon8 izlučnih emisija, slijede četvrtfinalne i polufinalne emisije u kojeulaze gradovi i sela s najviše osvojenih bodova u natjecanju, a u 15.,finalnoj emisiji dobit ćemo pobjednika jesenskog ciklusa emisijeDržava, selo, grad 2010. godine.

Miroslav Škoro kao domaćin ivoditelj bit će državnik, objektivan i neutralan, a mogućnostkorištenja "državnog udara", "ostavke", "subvencije", ili, pak,"koaliranja" natjecanje će učiniti zanimljivim i neizvjesnim doposljednjeg trenutka.

Na raspolaganju natjecateljima uvijek ćebiti dobro raspoloženi "državni prateći vokali", a važan resor je i"glazbena policija", koja će provjeravati rezultate, zbrajati ioduzimati negativne bodove i pomoći državniku Škori proglasitipobjednika.

U svakoj emisiji sponzori su osigurali lijepenagrade za publiku u studiju i gledatelje koji telefonski glasuju zasvoju ekipu - SELO ili GRAD.

Glavni pokrovitelj nagradnog fonda u emisiji "Država, selo, grad" je PBZ CARD, a u izlučnim emisijama sretnog izvučenog gledatelja očekuje 5.000 kuna na American potrošačkoj kartici.

Zasvoje favorite gledatelji mogu glasovati na brojeve telefona: za ekipu"sela" na 065 600 601, a za ekipu "grada" na 065 600 602. Poziv jemoguće ostvariti iz fiksne mreže uz cijenu poziva 1,50 kn (PDV ucijeni), a iz mobilne 2,40 kn (PDV u cijeni).

SMS porukusadržaja "selo" ili "grad" te svoje podatke (ime i prezime i telefonskibroj za kontakt) gledatelji šalju na broj 60106. Cijena SMS poruke je2,40 kn (PDV u cijeni).

Voditelj i autor: Miroslav Škoro
Scenografija: Ivana Boban
Redatelj: Zoran Nikolić
Producent: Dario Jakiša
Urednik Zabavnog programa: Elizabeth Homsi

Neu
CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija Reputacija: 3715
Godina imam: 23