Sex nije podoban - uz filmove postavljene brojčice 12-15

Stranica 1 / 5. 1, 2, 3, 4, 5  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Sex nije podoban - uz filmove postavljene brojčice 12-15

Postaj by tanuki on ned sij 11, 2009 9:28 pm

U zadnje vrijeme vidim da su uz filmove postavljene brojčice-12-15, i otprilike je jasno šta to znači, ali nije jasno koji su i čiji kriteriji! Dakle moje je opažanje da filmovi koji sadrže te brojeve uglavnom sadrže pokoju erotsku scenu, ali filmovi gdje se ubijaju, tuku, bezglavo voze aute, nemaju te brojčice-dali neko može objasniti ta nova pravila na tv i tko određoje podobnosti filmova- moj subjektivni osječaj je da se KC uvukla i u tu sferu našeg života!

tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova: 16476
Reputacija Reputacija: 1097
Započeo/la tema:
500 / 999500 / 999

[Vrh] Go down

Re: Sex nije podoban - uz filmove postavljene brojčice 12-15

Postaj by Neu on pon sij 12, 2009 12:17 am

to je meni presmiješno,kad stave te brojeve na film.kao da im to nešto pomaže...
kao prvo stave film da ne smiju gledati djeca mlađa od 12 godina,a djeca ga svejedno gledaju..

kao neke filmove gdje ima erotskih scena,nasilja itd ne smiju gledati djeca a u današnje vrijeme su i crtići bazirani na nasilju

Neu
CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:
999 / 999999 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by bittersweet on pon sij 12, 2009 12:50 am

tanuki je napisao/la:U zadnje vrijeme vidim da su uz filmove postavljene brojčice-12-15, i otprilike je jasno šta to znači, ali nije jasno koji su i čiji kriteriji! Dakle moje je opažanje da filmovi koji sadrže te brojeve uglavnom sadrže pokoju erotsku scenu, ali filmovi gdje se ubijaju, tuku, bezglavo voze aute, nemaju te brojčice-dali neko može objasniti ta nova pravila na tv i tko određoje podobnosti filmova- moj subjektivni osječaj je da se KC uvukla i u tu sferu našeg života!

mislim da ti subjektivni doživljaj krivo govori, ne moraš baš katoličku crkvu kriviti za sve, istina je da se previše miješa i da su dosadni, ali nekak mislim da oni nemaju veze s tim. pa na večini televizija je, kolko znam, ta brojka prisutna, a kolko sam ja vidjela ne stavlja se samo na filmove s erotskim scenama već i na ove brutalnije.

bittersweet
Trajno baniran/a

Broj postova: 7256
Reputacija Reputacija: 10
Godina imam: 24
Započeo/la tema:
51 / 99951 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki on pon sij 12, 2009 1:52 am

Koliko je meni poznato-brojevi u kutu ekrana pokazali su se unazad godinu dana, i to me ne smeta nimalo, ali sam prokleto radoznao- tko kako i na osnovu čega kategorizira podobnost filmova- sinoć sam ponovo gledao film (nakon 20 g) mač kralja artura (ili tako nekako)- i u kutu ekrana je stajalo 12-i slučajno sam dan ranije pustio program djeci sa crtić ima (5-6 g) gdje su negakvi robogopi pucali iz fantastičnih oružja, neprijateji su nestajali u plamenu i dimu-poslije toga sam siguran da da katoličku crkvu mogu kriviti za večinu! - može li netko od novinara ili netko iz televizije objasniti- šta to znač i 12 u rubu ekrana-i tko stoji iza toga! J a sam moralni čovjek ( po vlastitom mišljenju)., ali ako svoj moral namečem drugom, onda sam ga spreman i objasniti-dakle neka se jave moralni ljudi, koji stavljaju brojkice uz filmove
Crying or Very sad

tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema:
500 / 999500 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by bittersweet on pon sij 12, 2009 2:20 am

na stranim televizijama se prikazuju već dosta dugo ti brojevi, kolko ja znam. tko stoji iza toga- neznam. no, pogledaj malo bolje- kod nas se na javnoj televiziji prikazuju ti brojevi(hrt), a na njemu baš i nema takvih crtića o kojima pričaš. nova tv i rtl(gdje se vrte takvi crtići) su smeće same po sebi, ali oni niti nemaju te brojeve. mislim da hrt s tim brojevima i nije previše licemjeran, neka me ispravi netko ak nije tak, ne pratim baš crtiće pa mi se možda i potkrao koji razbijački na hrt-u. i dalje ne kužim zašto je baš crkva po tebi ''krivac'' za to. uostalom, i ne vidim baš što je tu krivo.

bittersweet
Trajno baniran/a

Započeo/la tema:
51 / 99951 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki on pon sij 12, 2009 2:33 am

Mene samo zanima tko je meritoran, odgovoran za kategorizaciju filmova-moj subjektivni osječaj je da se brojke pišu za filmove gdje se npr- pojave gole sise smajlić-a to mi jako smrdi na KC! Crying or Very sad

tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema:
500 / 999500 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by House on pon sij 12, 2009 2:42 am

ma baš netko gleda na te znakove godina

House
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 6747
Reputacija Reputacija: 434
Započeo/la tema:
390 / 999390 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by bittersweet on pon sij 12, 2009 2:44 am

tanuki je napisao/la:Mene samo zanima tko je meritoran, odgovoran za kategorizaciju filmova-moj subjektivni osječaj je da se brojke pišu za filmove gdje se npr- pojave gole sise smajlić-a to mi jako smrdi na KC! Crying or Very sad

nije istina, neki dan je bio neki kvazi horor i isto je bio taj znak. možda ti pratiš filmove di se prikazuju gole sise pa zato jedino te i primječuješ.

bittersweet
Trajno baniran/a

Započeo/la tema:
51 / 99951 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by Neu on pon sij 12, 2009 2:53 am

^^brojevi na ekranu su se prikazivali i prije par godina recimo na FTV-u.

Neu
CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija Reputacija: 3715
Započeo/la tema:
999 / 999999 / 999

[Vrh] Go down

Gole sise!

Postaj by tanuki on pon sij 12, 2009 4:19 am

bittersweet je napisao/la:
tanuki je napisao/la:Mene samo zanima tko je meritoran, odgovoran za kategorizaciju filmova-moj subjektivni osječaj je da se brojke pišu za filmove gdje se npr- pojave gole sise smajlić-a to mi jako smrdi na KC! Crying or Very sad

nije istina, neki dan je bio neki kvazi horor i isto je bio taj znak. možda ti pratiš filmove di se prikazuju gole sise pa zato jedino te i primječuješ.

Istina je da su mi puno draži filmovi gdje vidim gole sise i erotske scene poput filma poštar zvoni dvaput, nego filmovi gdje prašte mitraljezi, gdje se mozak razljeće po stropu, gdje lete udovi razdvojeni od tjela- jesam li ja nastran affraid

tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema:
500 / 999500 / 999

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 5. 1, 2, 3, 4, 5  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]