Kolekcija "101 dalmatinera"
Stranica 8 / 8. • Share •
Stranica 8 / 8. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kolekcija "101 dalmatinera"
Evo još novih stvari od mene!
Poster:

Dva postera, po fotografijama se čine identični, ali zapravo je jedan veći, a drugi manji:

I jedna mala čestitka:
]
Poster:

Dva postera, po fotografijama se čine identični, ali zapravo je jedan veći, a drugi manji:

I jedna mala čestitka:
]
Cruella de Vil- Upravo mi ošla nevinost

- Registriran/a : 21.02.2010
Broj postova: 297
Reputacija: 97
Godina imam: 20
Započeo/la tema:

jako dugo nisam bio na ovom forumu i u ovoj temi, ali evo me sada s jednim 101D boomom, 19 novih stvarčica!!
I haven't updated this thread for a long time, but now here is a big update!! There are 19 things that I own and hadn't taken photos.
Slikovnica koju sam duuuuugo tražio (hvala mojem dragom bratiću Karlu
):

Nekoliko naljepnica:

Plišani puppy:

Sljedeće stvari (odavde do kraja posta) dobio sam od članice ovog foruma po imenu HARLEY QUINN:
"The Dog" slagalica:

Male plastične figurice:

Promotivni katalog sa 101D na naslovnici:

Zakrpa:

Ne znam kako se ovo zapravo zove, nešto je kao notes s razdvojenim listovima:

Pozivnica za kino:

Dječji remen:

Dječje majice:

Bilježnica:

I jedna sličica:

U paketu koji sam primio nalazi se i dalmatiner identičan ovome: http://img684.imageshack.us/img684/1292/dotv.jpg . Nisam ga fotografirao jer je, kao što sam rekao, identičan ovome, ali čuvam ga, naravno
Hvala Harley Quinn za prekrasnu donaciju najobilnijem kolekcionarskom hobiju koji sam dosad imao
OFF-TOPIC: Ubrzo ću postaviti i fotografije svoje, zasad nevelike, zbirke Lady Gaga stvari :jastukić:
I haven't updated this thread for a long time, but now here is a big update!! There are 19 things that I own and hadn't taken photos.
Slikovnica koju sam duuuuugo tražio (hvala mojem dragom bratiću Karlu
):
Nekoliko naljepnica:

Plišani puppy:

Sljedeće stvari (odavde do kraja posta) dobio sam od članice ovog foruma po imenu HARLEY QUINN:
"The Dog" slagalica:

Male plastične figurice:

Promotivni katalog sa 101D na naslovnici:

Zakrpa:

Ne znam kako se ovo zapravo zove, nešto je kao notes s razdvojenim listovima:

Pozivnica za kino:

Dječji remen:

Dječje majice:

Bilježnica:

I jedna sličica:

U paketu koji sam primio nalazi se i dalmatiner identičan ovome: http://img684.imageshack.us/img684/1292/dotv.jpg . Nisam ga fotografirao jer je, kao što sam rekao, identičan ovome, ali čuvam ga, naravno

Hvala Harley Quinn za prekrasnu donaciju najobilnijem kolekcionarskom hobiju koji sam dosad imao

OFF-TOPIC: Ubrzo ću postaviti i fotografije svoje, zasad nevelike, zbirke Lady Gaga stvari :jastukić:

Započeo/la tema:

Promaknula mi je jedna fotkica
evo jedna čestitka, također iz paketa 101D stvari što mi je poslala Harley Quinn

evo jedna čestitka, također iz paketa 101D stvari što mi je poslala Harley Quinn

Započeo/la tema:

Stranica 8 / 8. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stranica 8 / 8.