Zagrebačka televizija (Z1)
Stranica 1 / 1. • Share •
Zagrebačka televizija (Z1)

Zagrebačka televizija ili Z1 televizija je lokalna komercijalna TV postaja iz grada Zagreba u Republici Hrvatskoj.
Druga zagrebačka televizija – TV Sljeme – s eksperimentalnim emitiranjem započela je 30. srpnja 2004. godine s koncesijom za grad Zagreb. Prvi glavni urednik bio je Branko Kuzele koji je i danas urednik. Bivša glavna urednica je Irina Čulinović Soldat. Današnji glavni urednik je Franjo Greguric
Početkom 2006. godine Z1 televizija promijenila je vlasničku strukturu i uvela novu programsku shemu u kojoj se posebna pozornost obraća informativnom i zabavnom programu.
Nove emisije poput mozaično-informativne "Počinje novi dan!", "S nama je bolje!", središnjih vijesti, Večernjeg pressinga i nedjeljnog sportskog popodneva gledateljima pružaju ekskluzive i pozadine svih važnih događanja.
Z1 je prva među hrvatskim televizijama uvela i mogućnost javljanja uživo koristeći 3G mobilnu tehnologiju. Reporteri se tako javljaju s terena putem videozapisa.

AryMan- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4746
Reputacija: 930
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

Re: Zagrebačka televizija (Z1)
nikad gledala. ni ne čini mi se privlačnim.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

dobri su kada imaju dobru mjuzu i naravno dobre crtiće 

Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova: 19357
Reputacija: 788
Godina imam: 18
Započeo/la tema:

ja sam gledao kad sam bio u zg, nisu nešto, a i lokalna su tv pa zato. ima većinom glazbe i zabave

AryMan- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4746
Reputacija: 930
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

Imam ga, pogledam u zadnje vrijeme, ali uglavnom budu neke sportske emisije...

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Stranica 1 / 1.