Human Target (2010)
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1. • Share •
Human Target (2010)
Nova serija iz 2010 godine, koja je prepuna akcije ali i humora s Markom Valleyjem u glavnoj ulozi. Valley je najpoznatiji po ulogama Brada Chasea u Boston Legalu i Johna Scotta u Fringeu. Radnja serije vrti se oko Christophera Chancea, operativca koji preuzima identitete svojih klijenata a koje obično progone ubojice. Na taj način ubojice progone njega, a ne njegove klijente, pa se on mora obračunati s njima. U seriji glume i Jackie Earle Haley i Chi mcBride , a pojavljuje se i Tricia Helfer (Sixica iz BSG-a). Inače, serija se bazira na istoimenom stripu.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 66999
Reputacija: 3492
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 32770
Reputacija: 2366
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

Re: Human Target (2010)
Fina serija, gledljiva

Iron Man- Manga foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 6689
Reputacija: 762
Započeo/la tema:

Re: Human Target (2010)
Gledao sam to
Ima li i treća sezona ili?
Ima li i treća sezona ili?

Zločesti- Docent foruma

- Registriran/a : 06.03.2010
Broj postova: 10132
Reputacija: 793
Godina imam: 2
Započeo/la tema:

Iron Man- Manga foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 6689
Reputacija: 762
Započeo/la tema:

Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.