Spartacus: Blood and Sand (2010) + Spartacus: Gods of the Arena (2011) + Spartacus: Vengeance (2012)
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 9 / 21. • Share •
Stranica 9 / 21. •
1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21 
Re: Spartacus: Blood and Sand (2010) + Spartacus: Gods of the Arena (2011) + Spartacus: Vengeance (2012)
Serija je baš brutalna, brutalno dobra, bit će druga sezona, u početku se mislilo snimati prequel seriji, jer je glumac koji glumi spartaka imao rak valjda, ali je bio dobročudan, uspio se izlječit i trebalo bi krenit sa snimanjem sam neznam kada...

House- Manga foruma

- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 6747
Reputacija: 434
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Re: Spartacus: Blood and Sand (2010) + Spartacus: Gods of the Arena (2011) + Spartacus: Vengeance (2012)
nastavak? ma tooooooooooooooooooo 

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Broj postova: 33611
Reputacija: 2637
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

Evo našao sam što je bilo:
Čim je od liječnika dobio potvrdu da je sada sasvim zdrav, glumac Andy Whitfield odlučio se vratiti na set dramske serije "Spartacus: Blood and Sand".
Velškom glumcu je početkom ožujka, tijekom rutinskog pregleda, bio dijagnosticiran limfom te je odmah krenuo sa liječenjem dok se stalo sa produkcijom. Prije, otprilike pet tjedana, testovi su pokazali da je Andy ozdravio no ipak je još tri tjedna dovršavao svoje liječenje. Whitfield, koji je zahvalio producentima i cijeloj ekipi na podršci kroz ovo teško razdoblje, već je počeo sa rigoroznim treninzima te će uskoro otići i u vojni kamp kako bi se usavršio.
Povratak pred kamere
Pred kamere bi trebao stati početkom listopada što će mu dati dovoljno vremena da ponovo dođe u formu. Iako je zbog kemoterapije počeo gubiti kosu da bi se ubrzo ošišao, uvjerio je obožavatelje da će, kada se vrati, imati svoju standardnu frizuru.
Ovaj je 35-godišnjak vijest o raku doživio s velikom nevjericom ali ipak nije posustao ni na tren - "Nakon početnog šoka bio sam frustriran jer nam je tako dobro krenulo sa serijom no ubrzo sam shvatio kako je došlo vrijeme za ozdravljenje, razmišljanje o nekim, meni važnim stvarima ali i za ugodne trenutke sa svojom obitelji"
Čim je od liječnika dobio potvrdu da je sada sasvim zdrav, glumac Andy Whitfield odlučio se vratiti na set dramske serije "Spartacus: Blood and Sand".
Velškom glumcu je početkom ožujka, tijekom rutinskog pregleda, bio dijagnosticiran limfom te je odmah krenuo sa liječenjem dok se stalo sa produkcijom. Prije, otprilike pet tjedana, testovi su pokazali da je Andy ozdravio no ipak je još tri tjedna dovršavao svoje liječenje. Whitfield, koji je zahvalio producentima i cijeloj ekipi na podršci kroz ovo teško razdoblje, već je počeo sa rigoroznim treninzima te će uskoro otići i u vojni kamp kako bi se usavršio.
Povratak pred kamere
Pred kamere bi trebao stati početkom listopada što će mu dati dovoljno vremena da ponovo dođe u formu. Iako je zbog kemoterapije počeo gubiti kosu da bi se ubrzo ošišao, uvjerio je obožavatelje da će, kada se vrati, imati svoju standardnu frizuru.
Ovaj je 35-godišnjak vijest o raku doživio s velikom nevjericom ali ipak nije posustao ni na tren - "Nakon početnog šoka bio sam frustriran jer nam je tako dobro krenulo sa serijom no ubrzo sam shvatio kako je došlo vrijeme za ozdravljenje, razmišljanje o nekim, meni važnim stvarima ali i za ugodne trenutke sa svojom obitelji"

House- Manga foruma

Broj postova: 6747
Reputacija: 434
Započeo/la tema:

a on je imo sranja? pricalo se o nekom starijem glumcu, nisam mislio da je on

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Broj postova: 33611
Reputacija: 2637
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

Ja sam isto mislila da je neki stariji lik u pitanju.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70861
Reputacija: 3713
Započeo/la tema:

dobra serija,nevezano mnogo sam čitao o Spartancima

scorpio57- Docent foruma

- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova: 10019
Reputacija: 505
Godina imam: 54
Započeo/la tema:

Druga sezona osigurana je još prije prve epizode, ali je nažalost odgođena zbog bolesti Andyja Whitfielda. Umjesto druge sezone, morat ćemo gledati nekakav shit od šest epizoda koji će vjerojatno biti smeće.

Instruktor- Nevina dušica

- Registriran/a : 14.01.2009
Broj postova: 57
Reputacija: 1
Godina imam: 32
Započeo/la tema:

Najjače mi je ono kad su se muž i žena išli jebat. Mužu rob puši kurac, a ženu rob prstenjači i tek se onda jebu
umro sam
umro sam_________________
MCML

Mass- Faca foruma

- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova: 12031
Reputacija: 1298
Započeo/la tema:

ahahhaha. do koje si epke došao?

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70861
Reputacija: 3713
Započeo/la tema:

prve 3 sam pogledo

Mass- Faca foruma

- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova: 12031
Reputacija: 1298
Započeo/la tema:

Stranica 9 / 21. •
1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21 
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 9 / 21.