Psych (2006– ) (Frikovi)
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Dramske serije, Biografske serije, Wester serije
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Psych (2006– ) (Frikovi)
Psych (TV Series 2006– ) (Frikovi)
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0491738/

Shawn ima veliku sposobnost zapažanja koju je prvi uočio njegov otac, policajac Henry. Od malena ga je podupirao da zapaža i najmanje detalje u svojoj okolini kako bi se kasnije nastavio služiti njima u poslu kojim se bavi cijela obitelj. S vremenom se otac i sin zbog generacijskog jaza razdvoje i Shawn se nađe u potrazi za svojim pozivom isprobavajući najrazličitije poslove, samo kako bi izbjegao detektivski posao kojim se bavi njegov otac. Ipak, čisto iz zabave, naziva policiju i dojavljuje tragove u slučajevima o kojima čita u medijima. Kada jedna njegova dojava bude vrlo precizna, policija posumnja da je suučesnik u zločinu i uhiti ga. Pomoću šarma Shawn uvjeri detektive da je vidovit i oni ga, iako skeptični, odluče angažirati u teškim slučajevima. Uz potporu najboljeg prijatelja Gusa, Shawn otvori istražiteljsku agenciju i postane privatni detektiv čije rješavanje misterioznih slučajeva zadivi policiju.
Serija se prikazuje na Novoj TV. Prva sezona odavno je završila, a druga počinje ovih dana.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0491738/

Shawn ima veliku sposobnost zapažanja koju je prvi uočio njegov otac, policajac Henry. Od malena ga je podupirao da zapaža i najmanje detalje u svojoj okolini kako bi se kasnije nastavio služiti njima u poslu kojim se bavi cijela obitelj. S vremenom se otac i sin zbog generacijskog jaza razdvoje i Shawn se nađe u potrazi za svojim pozivom isprobavajući najrazličitije poslove, samo kako bi izbjegao detektivski posao kojim se bavi njegov otac. Ipak, čisto iz zabave, naziva policiju i dojavljuje tragove u slučajevima o kojima čita u medijima. Kada jedna njegova dojava bude vrlo precizna, policija posumnja da je suučesnik u zločinu i uhiti ga. Pomoću šarma Shawn uvjeri detektive da je vidovit i oni ga, iako skeptični, odluče angažirati u teškim slučajevima. Uz potporu najboljeg prijatelja Gusa, Shawn otvori istražiteljsku agenciju i postane privatni detektiv čije rješavanje misterioznih slučajeva zadivi policiju.
Serija se prikazuje na Novoj TV. Prva sezona odavno je završila, a druga počinje ovih dana.

AryMan- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4746
Reputacija: 930
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

Re: Psych (2006– ) (Frikovi)
Ovu seriju nisam gledala , jesi ti gledo? Ocijena?

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 33613
Reputacija: 2637
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

nisam, glup termin, a čini mi se da ni ne propuštam ništa

AryMan- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4746
Reputacija: 930
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

9- Junior

- Registriran/a : 25.02.2010
Broj postova: 731
Reputacija: 46
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

AryMan je napisao/la:nisam, glup termin, a čini mi se da ni ne propuštam ništa
pa nije toliko loša ova serija

Iron Man- Diplomat foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 7862
Reputacija: 837
Započeo/la tema:

Onaj, gleda li tko ovo.

Započeo/la tema:

Gledala sam, ali prestala. Sestra me nagovara da ju počnemo od početka zajedno gledat...

Hate- Diplomat foruma

- Registriran/a : 24.05.2010
Broj postova: 7387
Reputacija: 611
Godina imam: 24
Započeo/la tema:

Skinuo bi je negdje ali ne mogu naići na kakav dobar torrent 

Započeo/la tema:

Ja skidam serije i sa manje od 10 seedera, a opet mi ju brzo skine. Nemoj da te obeshrabri mali broj seedera - to je onekad vizualna varka jer se dešava da ti jedna osoba šalje preko 500 kb/s, a ostalih 100 npr. po 0,1 kb/s...

Hate- Diplomat foruma

- Registriran/a : 24.05.2010
Broj postova: 7387
Reputacija: 611
Godina imam: 24
Započeo/la tema:

Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Dramske serije, Biografske serije, Wester serije
Stranica 1 / 2.