Chuck (TV Series 2007– )
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1. • Share •
Chuck (TV Series 2007– )
Chuck (TV Series 2007– )
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0934814/

Chuck Bartowski (Zachary Levi) radi u prodavaonici elektronike 'Kupi više' s najboljim prijateljem Morganom Grimesom (Joshua Gomez), a živi sa sestrom Ellie (Sarah Lanchester) i njenim zaručnikom. Kada Chuck slučajno otvori e-mail pun tajnih šifriranih poruka obavještajnih službi, memorira ih i nađe se u svijetu zakulisnih i opasnih igara. I sada, umjesto da se bori protiv kompjuterskih virusa, Chuck se mora suočiti s ubojicama i međunarodnim teroristima. Sa svim vrijednim tajnama, spremljenim u vlastitoj glavi Chuck postaje vrijedna vladina imovina pa bojnik John Casey (Adam Baldwin), iz Agencije za nacionalnu sigurnost, preuzima odgovornost zaštite, a Sarah Walker (Yvonne Strahovski), jedna od najboljih agentica CIA-e, postaje Chuckova partnerica i djevojka. Chuck i Sarah hine da su par, a pravu istinu ne smiju reći nikome, čak niti svojim prijateljima i obiteljima, kako ne bi ugrozili njihove živote.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0934814/

Chuck Bartowski (Zachary Levi) radi u prodavaonici elektronike 'Kupi više' s najboljim prijateljem Morganom Grimesom (Joshua Gomez), a živi sa sestrom Ellie (Sarah Lanchester) i njenim zaručnikom. Kada Chuck slučajno otvori e-mail pun tajnih šifriranih poruka obavještajnih službi, memorira ih i nađe se u svijetu zakulisnih i opasnih igara. I sada, umjesto da se bori protiv kompjuterskih virusa, Chuck se mora suočiti s ubojicama i međunarodnim teroristima. Sa svim vrijednim tajnama, spremljenim u vlastitoj glavi Chuck postaje vrijedna vladina imovina pa bojnik John Casey (Adam Baldwin), iz Agencije za nacionalnu sigurnost, preuzima odgovornost zaštite, a Sarah Walker (Yvonne Strahovski), jedna od najboljih agentica CIA-e, postaje Chuckova partnerica i djevojka. Chuck i Sarah hine da su par, a pravu istinu ne smiju reći nikome, čak niti svojim prijateljima i obiteljima, kako ne bi ugrozili njihove živote.

AryMan- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4741
Reputacija: 930
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

Re: Chuck (TV Series 2007– )
Ovu seriju nisam gledala , jesi ti gledo? Ocijena? ne čini mi se nešto privlačna.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70861
Reputacija: 3713
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Gledao sam par nije loša serija

scorpio57- Docent foruma

- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova: 10019
Reputacija: 505
Godina imam: 54
Započeo/la tema:

AryMan- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4741
Reputacija: 930
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

9- Junior

- Registriran/a : 25.02.2010
Broj postova: 731
Reputacija: 46
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

Pogledao nekoliko epizoda, zabavna je serija.
Yvonne Strahovski je odlicna

Yvonne Strahovski je odlicna

Shepard- Nevina dušica

- Registriran/a : 23.08.2010
Broj postova: 144
Reputacija: 22
Godina imam: 18
Započeo/la tema:

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 33611
Reputacija: 2637
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

Gluma i izgled

Shepard- Nevina dušica

- Registriran/a : 23.08.2010
Broj postova: 144
Reputacija: 22
Godina imam: 18
Započeo/la tema:

Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.