Bones (TV Series 2005– ) (Kosti)

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Bones (TV Series 2005– ) (Kosti)

Postaj by Prop on ned ruj 11, 2011 5:41 am

Pogledao sam sve, mada zadnje dvi sezone iz navike, malo su me izgubili kao gledatelja, oduševljenje je splasnulo, razvukli su, svježina je opala, a kraj zadnje sezone je, naprosto, bezvezan...
Al' prve sezone su mi baš drage...

Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, kaciga)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, kaciga)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova: 23684
Reputacija Reputacija: 1803
Godina imam: 26
Započeo/la tema:
104 / 999104 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by The Guardian on ned ruj 11, 2011 5:51 am

vrhunska serija gore

The Guardian
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.11.2009
Broj postova: 1199
Reputacija Reputacija: 128
Započeo/la tema:
0 / 9990 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by Neu on sub lis 29, 2011 6:44 am

Emily Deschanel - Zvijezda krimi serije "Kosti" živjela je u zemljama bivše Jugoslavije

– Kod mene doma svi su sarkastični. Volimo dobar crni humor. U školi sam bila prava štreberica, no s vremenom sam se pretvorila u labudicu i počela gledati svijet pravim očima – šali se glumica.

U petoj sezoni kriminalističke serije ‘Kosti’, koja na male ekrane RTL-a stiže 24. listopada, iznenađenja zasigurno neće manjkati. Emily Deschanel u ulozi forenzičarke Temperance Brennan u društvu kolege Davida Boreanaza kao agenta Bootha i dalje razotkriva ubojstva i istražuje ih ‘do kosti’. Najsočniji dio pete sezone odnos je dvoje agenata. Naime, u stotoj, jubilarnoj epizodi, koju je režirao glavni glumac David Boreanaz, agent Booth razotkriva prave osjećaje prema neustrašivoj kolegici Brennan.

Zanimljiva je informacija da je 35-godišnja Deschanel seriju ‘Kosti’ snimala cijelo vrijeme trudnoće, a sina Henryja rodila je samo dva dana nakon odlaska sa seta. Za supruga, također glumca Davida Hornsbyja, udala se u rujnu prošle godine, a njihovo prvo dijete rođeno je četiri dana prije prve godišnjice braka. Emily je jedan od najagilnijih boraca za prava životinja u Hollywoodu, poznata je veganka, a od svog specifičnog načina prehrane nije odustala ni u trudnoći.

Rođena je u filmskoj obitelji: otac joj je poznati televizijski i filmski redatelj te fotograf Caleb Deschanel koji je bio nominiran za pet Oscara, majka Mary bila je glumica, a istim putem krenula je i njezina mlađa sestra Zooey. Zbog očeva zanata živjela je svugdje po svijetu: u Italiji, Kanadi, Francuskoj, Južnoj Africi, pa čak i u bivšoj Jugoslaviji. Prije nego što je došla u Hollywood, Deschanel je radila u restoranu kao hostesa.

– Bila sam savršena u tom poslu. Katkad se pitam zašto sam uopće postala glumica kad sam se tako voljela šepuriti po restoranima i laskati gostima – kaže Emily, koja kod ljudi posebno cijeni malu dozu ironije.

– Kod mene doma svi su sarkastični. Volimo dobar crni humor. U školi sam bila prava štreberica, no s vremenom sam se pretvorila u labudicu i počela gledati svijet pravim očima – šali se glumica. Najdraži joj je hobi ples, a ako treba popraviti neki kvar u kući, uvijek je ‘sam svoj majstor’. Na fakultetu je trenirala karate i bila odlična u tom sportu, no svega se u životu, kaže, brzo zasitila, pa i karatea. Svoj dobar smisao za humor Emily je pokazala poklonivši kolegi Davidu Boreanazu za rođendan remen s kopčom na kojoj je bilo ugravirano Čovjek-Legenda.

– Često ga zezam na setu, što mogu kad se da zezati. Dobar je on dečko – opisala je Deschanel kolegu glumca.

Otac je američke glumice Emily Deschanel 67-godišnji poznati američki redatelj i fotograf Caleb Deschanel koji je u dugogodišnjoj karijeri nekoliko puta bio nominiran za Oscara. Kao direktor fotografije radio je na velikim hollywoodskim filmskim projektima poput ‘Patriota’ i ‘Pasije’ u režiji Mela Gibsona.

Izvor: vercernji.hr

Neu
CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:
999 / 999999 / 999

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2