R.I.S. - Delitti imperfetti (TV Series 2005– ) (Dokaz zločina )

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Postaj by AryMan on pon sij 11, 2010 10:54 am

imdb: http://www.imdb.com/title/tt0446862/

Ljubitelji forenzike od 20. siječnja na Novoj TV imaju priliku ponovno pratiti seriju "Dokaz zločina", talijansku verziju forenzičkih uspješnica. Tim znanstvenika RIS - odjela za znanstvena istraživanja, u sklopu Karabinjera, posebne talijanske policijske postrojbe zadužen je za rekonstruiranje slučajeve kako ubojstava i obiteljskog nasilja, tako i pronalaženja serijskih ubojica, bombaše i pljačkaša. Njihovi se pronalasci otkrivaju kroz niz ubačenih scena događaja iz prošlosti (flashbackova) koje formiraju svojevrsnu slagalicu, a ona nas dovodi do konačnog rješenja slučaja. Tim znanstvenika čine kapetan Riccardo Venturi (Lorenzo Flaherty), poručnica Anna Giordano (Nicole Grimaudo), kemičar poručnik Fabio Martinelli (Filippo Nigro), maršal Vincenzo De Biase (Ugo Dighero), potporučnik Davide Testi (Stefano Pesce), te uvijek sumnjičavi kapetan Bruno Corsini. Seriju "Dokaz zločina" koja se bavi uvijek neiscrpnom temom istraživanja različitih, neobičnih i intrigantnih mjesta zločina gledatelji uskoro mogu pratiti u programu Nove TV.

AryMan
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4195
Reputacija: 768
Godina imam: 20
Započeo/la tema:
293 / 999293 / 999

[Vrh] Go down

Re: R.I.S. - Delitti imperfetti (TV Series 2005– ) (Dokaz zločina )

Postaj by Neu on pet sij 22, 2010 11:56 am

rep+ za topic, ovo bi mogla bit dobra serija. nisam nikad gledala, čini se okej.

Neu
CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 67029
Reputacija: 3493
Godina imam: 22
Započeo/la tema:
999 / 999999 / 999

[Vrh] Go down

Re: R.I.S. - Delitti imperfetti (TV Series 2005– ) (Dokaz zločina )

Postaj by AryMan on pet sij 22, 2010 11:59 am

ja isto nisam gledao, ali talijanske baš ne volim... kad se sjetim samo one čarolije paffffff

AryMan
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4195
Reputacija: 768
Godina imam: 20
Započeo/la tema:
293 / 999293 / 999

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]