Makete vojnika, tenkova, i sl.
Stranica 14 / 37. • Share •
Stranica 14 / 37. •
1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37 
Re: Makete vojnika, tenkova, i sl.
Ima neki Englez koji je radio sukob Srba i Amera na kosovu.... Mislim da je to 1/72, nisam bas siguran.... Malo je Srbe previse zatamnio (mislim uniforme)... Inace nije lose.... Jedino te nisam naj bolje razumeo ovo za Hrvate i srbe.... sta prave...?

bokaso1- Manga foruma

- Registriran/a : 08.04.2010
Broj postova: 6412
Reputacija: 534
Godina imam: 39
Započeo/la tema:

diorame i figure, rucne izrade. Veoma su dobre i realisticne.

|Star Wars forum
Vratio sam se!
"You don't Know the Power of the Darkside" (Darth Vader)

Blue Bane- Jako aktivni forumaš

- Registriran/a : 03.12.2009
Broj postova: 2573
Reputacija: 637
Godina imam: 32
Započeo/la tema:

bokaso1 je napisao/la:Jesam na jednom forumu . Radio ga je ( ako sam dobro shvatio neki zubar pa je drugar njegov kacio slike..).. Covek je rado M 60 i dao je postupak izrade u slikama... Na kraju je ucinak da se smrznes.... Stvarno je napravio mnogo lepo.....
Inace koliko je istorija koju poznajemo izmisljena.... Jako diskutabilno.... Ja spadam u generaciju koja je MORALA da uci takve gluposti i budalastine koje su kasnije kad je moglo da se dodje do informacija bile mi smesne....
Ali da bi mogao da polozis osnovnu skolu morao si da znas WW2 (u Titovoj Verziji). Jer kad bi slucajno pokusao da nesto logicno pitas nebi mogao da upises skolu koju hoces (srednju), u vojsku bi isao u naj goru jedinicu i posao ti je bio problem kad zavrsis vojsku.... Ovo ti sigurno zvuci jako glupavo ali verovao ili ne veliki se pritisak vrsio na decu da nauce napamet zvanicnu istoriju SFRJ....
Moj odlican drugar iz OS skole (veliki genije za informatiku) se prekrstijo kad je prozvan na casu istorije da odgovara. Pri tom decko uopste nije vernik vec je to uradio mahinalno... Dobio je 1 i na kraju 8 razreda je jedva imao 2 .... Zbog toga nije mogao da upise Prestiznu skolu vec gimnaziju... Sva sreca sti se ubrzo desio raspad komunizma pa je olabavilo sa pritiscima....
slazem se s tobom, dobro poznajem istoriju koja je izmisljena i prava...
srecom, nisam isao u vojsku jer sam gluv. i moj brat blizanac je isao u vojsku kao informator blizu Kosova. Njemu nije tesko, pricao mi je svasta sta su radili vojnici...hehehe veoma je interesatno!

|Star Wars forum
Vratio sam se!
"You don't Know the Power of the Darkside" (Darth Vader)

Blue Bane- Jako aktivni forumaš

- Registriran/a : 03.12.2009
Broj postova: 2573
Reputacija: 637
Godina imam: 32
Započeo/la tema:

bokaso1 je napisao/la:Sta je sa kolegom Markom???? Mora da radi neku dioramu pa ne stize do kompa.....
Jesi li ziv postovani kolega.....????
ha ha ha hha ....živ i zdrav , a i nisu me još pritvorili ...........
ma ja ti samo dok sam na jobu budem tu na forumu , ne ezato što soma nema računalo neg jednostavno nemam volje i vremena .....
i da nekaj slažem kada uhvatim koju minutu , kad me ženica pusti da se malo opuustim i slažem ...........
bum fotkal ....
bum stavil .....

marko- Dipl.ing.foruma

- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova: 9781
Reputacija: 422
Godina imam: 3
Započeo/la tema:

Oooooo, zdra nam i ziv bio kolega... Malko sam se zabrinuo za tebe.... Od jedamput si zacutao.... Da se nisi sto naljutio pomislih.... No dobro je da si tu.... Jedva cekam radove..... Puno srece u radu.....

bokaso1- Manga foruma

Započeo/la tema:

Kolega Bane nadam se da nemas neka losa iskustva (ni tvoj brat....).
I opet napominjem (sto vazi i za mene...) Veliko pitanje kakvu mi istoriju poznajemo.... Odnosno do kojih informacija smo mogli doci..... Tako da sve terba uzimati sa dozom rezerve....
Ako mozete kolega i ako hocete naravno ( sobzirom da odlicno poznajete istoriju) da mo kazete neke vama poznate informacije o Operaciji SVRC (poznatijoj kao SUTJESKA)... Moze i na PP.... Cisto da prikupim informacije i mozda popunim neke praznine.... O Weise 1 i 2 sam podosta prikupio.... Naime pogotovo bi mi dobro dosli podatci sa Hrvatske strane (te podatke ovde jako tesko mogu naci....)... Naravno datumi mi nisu bitni jer se mogu naci vec dogadjaji bitke u kojima su ucestvovale Ustase i uspesi nad partizanima ili obrnuto....
Unaprad hvala....
I opet napominjem (sto vazi i za mene...) Veliko pitanje kakvu mi istoriju poznajemo.... Odnosno do kojih informacija smo mogli doci..... Tako da sve terba uzimati sa dozom rezerve....
Ako mozete kolega i ako hocete naravno ( sobzirom da odlicno poznajete istoriju) da mo kazete neke vama poznate informacije o Operaciji SVRC (poznatijoj kao SUTJESKA)... Moze i na PP.... Cisto da prikupim informacije i mozda popunim neke praznine.... O Weise 1 i 2 sam podosta prikupio.... Naime pogotovo bi mi dobro dosli podatci sa Hrvatske strane (te podatke ovde jako tesko mogu naci....)... Naravno datumi mi nisu bitni jer se mogu naci vec dogadjaji bitke u kojima su ucestvovale Ustase i uspesi nad partizanima ili obrnuto....
Unaprad hvala....

bokaso1- Manga foruma

Započeo/la tema:

bokaso1 je napisao/la:Oooooo, zdra nam i ziv bio kolega... Malko sam se zabrinuo za tebe.... Od jedamput si zacutao.... Da se nisi sto naljutio pomislih.... No dobro je da si tu.... Jedva cekam radove..... Puno srece u radu.....
ma nisam se nafurdao , zašto bih ........
pa dao si mi jako dobre savjete i ideje ...........
s tobom sam u normali ili u miru ................

marko- Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema:

Ti mi jako drago da cujem... Odjedamput si prestao da pises, reko da te nisam necim naljutio.... Nisam imao nameru nikoga da uvredim... Cak i Ivek dade komentar veoma uljudan i pristojan.... (prijatno me iznenadio)....

bokaso1- Manga foruma

Započeo/la tema:

ma pustti iveka , mutan lik .......
nego evo par fotki one moje dirame , ima tu na forumu par fotografija ...
ali sada iz drugog kuta a i iz trečeg ...
pa dok ne napravim neku novu da dobijem par savijeta ...
ako vidiš da nešto nije napravljeno kako treba reci , komentiraj ...
ma mogu i ostali koji se kuže , ako se nešto može bolje napraviti ....
to sam davno napravio , sada samo skuplja prašinu ...
radim još nekoliko diorama pa kao sam na ovoj nešto zabrljao da ne zabraljam na sljedečoj ...
uglavnom kritika dobrodošla bila oona dobra ili loša ...
evo par fotki .....

Uploaded with ImageShack.us

nego evo par fotki one moje dirame , ima tu na forumu par fotografija ...
ali sada iz drugog kuta a i iz trečeg ...
pa dok ne napravim neku novu da dobijem par savijeta ...
ako vidiš da nešto nije napravljeno kako treba reci , komentiraj ...
ma mogu i ostali koji se kuže , ako se nešto može bolje napraviti ....
to sam davno napravio , sada samo skuplja prašinu ...
radim još nekoliko diorama pa kao sam na ovoj nešto zabrljao da ne zabraljam na sljedečoj ...
uglavnom kritika dobrodošla bila oona dobra ili loša ...
evo par fotki .....

marko- Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema: