Nizak tlak
Stranica 8 / 8. • Share •
Stranica 8 / 8. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Nizak tlak
pustinja je napisao/la:Ali i duže žive, daklem tebe čeka cca 97-104 godinice, ovisi o brzini otkucaja srca ako su sporiji živiš duže
Nizak tlak je daleko bezopasniji od visokog ali također može izazvati moždani udar kao i visoki tlak.
Slažem se da ljudi sa nižim tlaakom ddugo žive ali ne u mom slučaju , ja imam aritmiju.

evitaa- Forumsko laprdalo

- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova: 13369
Reputacija: 1124
Godina imam: 40
Započeo/la tema:

E jbg nekaj mora zaštekavati a kaj možeš od nečega se mora riknuti ja imam malo povišeni tlak, sad i maščobe u krvi, LDL i HDL se svade ali kaj misliš da sam potpuno zdrav i riknem pa sam sebi ne bi mogel oprostiti kak se to moglo dogoditi. 

pustinja- Jako aktivni forumaš

- Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova: 2288
Reputacija: 312
Započeo/la tema:

pustinja je napisao/la:evitaa je napisao/la:Neukrotiva je napisao/la:Ima li neko problema sa niskim tlakom?
Imam nizak tlak cijeli život prosjek 100/ 70 , a znao je biti i dosta niži.Navikla sam živjeti sa niskim tlakom , pijem puno vode jer niskotlakaši trebaju piti puno tekučine a bočicu vode imam uvijek kod sebe.
Ali i duže žive, daklem tebe čeka cca 97-104 godinice, ovisi o brzini otkucaja srca ako su sporiji živiš duže
Meni je tlak 130/70-75.Šta se tiče otkucaja srca znaš li da vozači formule 1 prvi krug imaju oko 200 otk.u min.

scorpio57- Docent foruma

- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova: 10019
Reputacija: 505
Godina imam: 54
Započeo/la tema:

Javljam se sa niskim tlakom
Mene to zna dosta mucit..kad mi padne tlak,spava mi se,glava me boli,sva sam izmucena...i tada nis ne pomaze osim spavanja
Mene to zna dosta mucit..kad mi padne tlak,spava mi se,glava me boli,sva sam izmucena...i tada nis ne pomaze osim spavanja

Shila- Nevina dušica

- Registriran/a : 03.02.2010
Broj postova: 143
Reputacija: 12
Godina imam: 27
Započeo/la tema:

skofik je napisao/la:Premalo kretanjami nepravilna prehrana ti najčešće tak nešto uzrokuju.
Bavljenje sportom otklanja na najprirodniji i najzdraviji mogući način tegobe koje ti opisuješ.
možda, ali ne nužno.. moj dečko se šest godina bavio sportom i cijelo vrijeme je imao isti problem kao ja (ne tlak, ali podrhtavanje srca i vrtoglavice da...)

Melinda- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova: 1647
Reputacija: 223
Započeo/la tema:

Ja imam filing da mi je trenutno nizak, cijeli dan se loše osjećam i kao da mi se vrti u glavi.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3714
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Stranica 8 / 8. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stranica 8 / 8.